1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: hazırlık maçları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Skora önem veriyorum galiba. En azından 4-0 önde olmam ile ilk yarının 0-0 bitmesi oyuncu değişikliklerinin zamanını etkiliyor, bunu söyleyebilirim.

Ben her maçın ilk 65 dakikası as kadro ile mücadele ediyorum. Bu dakikalarda 2 farklı öndeysem bütün takımı değiştiriyorum. Hazırlık maçlarında genellikle tüm maçlarımı 4-5 farkla kazanıyorum

Rakibimi ayarlamayı Assistant Manager'e bırakıyorum çünkü hazırlık maçı yapacak takımı ayarlamak çooook zahmetli olabiliyor. Güçlü takımlara maç teklifini kabul ettirmek çok zor. Uğraşmıyorum açıkcası.
    ,

güçlü takımlara kabul ettirmek zormu valla kaderimiz tamamen ters çizilmiş ama şanmssızlığımız aynı bende 2,b kategorisi bile benle maç yapmıo GS yi yönetiyorum bu arada ama bi gün usandım ve arsenale maç teklif ettim ama gelirin %90 ını onlara verdim ve sırayla barca inter hepsi gelio valla

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü

Default maçlar

ben genelde 4 veya 5 tane maç yapıyorum.. 2.lig a kategorisinden başlayıp chelsea ye kadar çıkıorum sırasıyla.. maçlar hep aynı taktik kullanıyorum ve ilk maçlarda yeni ve gençleri oynatıorum çoğunluklaki takıma alışsınlar biraz diye.. ama son maç ideal kadroyu kurup onu oynatıyorum.. skora önem vermek istemiyorum ama maç içinde bi hırs basıyo

Mesaj Yetkileri