1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Matias Delgado İngiliz Basınında

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado'nun 2-3 sene daha bizde oynayıp tecrübesini artırması gerektiğini düşünüyorum.Ama iyi bir teklif gelirsede yollanabilir..

Arkadaşların dediği gibi çok istikrarsız.Bunuda tecrübe kazanrak atlatacaktır.Daha çok sorumluluk alacaktır.Yetenekleri tartışılmaz..

Ayrıca seneye yedek dm,2 tane bek,en azından 1 tane dl kesin şart.Bobo gidersede bir forvet alınabilinir bence.Beklerimiz iyi olursa stoperler idare eder bence..

Birde Delgado giderse M.Topuz gelebilir..Seneye M.Topuz'u Beşiktaş'ta görmeyi çok istiyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Baran takımın menejeri ben değilim yahu sakin ol

Bu arada ne kadar çok eksik saydın ancak bu takım hala şampiyonluk için oynuyor.Demek ki bu işte bir iş var
    Şansa bala birde kaleci rüştüye bağlı olarak maç alıyor...takım kötü futbol oynuyor...çarşambanın geleceği salıdan bellidir.Son dakika golleriyle nereye kadar maç alıcaksınız...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Cisse iyide ön liberoda ön liberoya Manisa düşücek büyük ihtimalle ordan S.İnan'ı ya da İ.İnceman'ı almayı akıl eder umarım yönetim...
    Selçuk İnan büyük ihtimal Fenerli olucak...Aurelio sezon giderse...Uğur İnceman dedin herhalde...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Arsenal'in ilgilenceğini sanmıyoum . Avrupanın ortahalli bir takımına gidebilir ama kimse Delgadoya çok yüksek paralar vereceklerini sanmıyorum ...
    bende katılıyorum...şampiyonlar ligi ön eleme maçlarından inönüde olanı hariç tek başına maç çevirdiğini görmedim...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Delgado'nun 2-3 sene daha bizde oynayıp tecrübesini artırması gerektiğini düşünüyorum.Ama iyi bir teklif gelirsede yollanabilir..

Arkadaşların dediği gibi çok istikrarsız.Bunuda tecrübe kazanrak atlatacaktır.Daha çok sorumluluk alacaktır.Yetenekleri tartışılmaz..

Ayrıca seneye yedek dm,2 tane bek,en azından 1 tane dl kesin şart.Bobo gidersede bir forvet alınabilinir bence.Beklerimiz iyi olursa stoperler idare eder bence..

Birde Delgado giderse M.Topuz gelebilir..Seneye M.Topuz'u Beşiktaş'ta görmeyi çok istiyorum..
    yahu komple takım kurması gerekir bjk nin senin dediğine göre...

Mesaj Yetkileri