Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bir kere de elestiriye acik olun,neyse benim hic umrumda degil sizin alinip alinmamaniz.Zaman herseyi gösterecek,beni hakli cikarmaya devam edecek.Besiktasin liderliginin cok kisa sürecegini,bu kadrosuyla sampiyonluga oynayamayacagini belirtmistim,yine tepkiler verdiniz ama su anda Bjk 4.sirada.Neyse lig sonunda herkes görecek gercegi.
Böyle eleştiri mi olur?Böyle zorluklara karsin iyi dayandilar ama bir yere kadar giderdi bu kadroyla,bu savunmayla...

Bu ne demek şimdi?Beşiktaş'ın bu kadroyla şampiyon olamayacağı belliydi ve öyle oldu demek bunun açıklaması.Dördüncü sıradasınız diyorsun,liderle kaç puan fark var?İki.Bu hafta yenersek geçiyormuyuz?Geçiyoruz.Eee daha ne öle ligden kopmuşuz gibi açıklamalar yapıp kışkırtmaya çalışıyorsunuz.Siz daha ligin ilk yarısındaki Sivas maçında yenildiğimiz zaman koptuğumuzu söylüyordunuz.Ne oldu teker teker yendik rakiplerimizi ve üst sıralara tırmandık.Şampiyonluk yolunda her takım beklenmedik kayıplar yaşayabilir,bu hafta da onlardan biriydi bizim için.Çok merak ediyorum bu hafta biz Fb'yi yenersek,sizde Antep'e puan verirseniz yine aynı şeyleri söyleyebilecekmisin?Bekleyelim ve görelim diyorum sadece...