cihan can ve uğur akdemirin bir çok özelliği random.. ordusporda kadroya giremiyormu bu arkadaşlar, yoksa yeterince izlenilmediği içinmi random bırakıldı..cihan can ve uğur akdemirin özellikleri hakkında bilgisi olan varmı acaba ? sevgiler saygılar.
cihan can ve uğur akdemirin bir çok özelliği random.. ordusporda kadroya giremiyormu bu arkadaşlar, yoksa yeterince izlenilmediği içinmi random bırakıldı..cihan can ve uğur akdemirin özellikleri hakkında bilgisi olan varmı acaba ? sevgiler saygılar.
Cihancanc,(Yedek)
Ugur akdemirr(As)
Mevkileri dogru yani..Özelliklerini yukarda yazmısdım..Burak abi'ye zaten gereken bilgileri veriyorum..Sık sık irtibattayız
Mevkileri degismesi gerekenler yukarda yazılır..Suan için hata yok
Ugur akdemir seneye Galatasaray'da çok iş yapar..Adaşının yedegi olur..Ugur zaten ordulular tarafından seviliyor..Maçta afedersiniz bir tarafını yırtıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ömer abi iyi düsünmüssün..Cafer çok yönlü biri..Busene sag kanatta bile oynadı..Üstelik Orduya geleli beri en iyi oyununu sag da oynadı buda ilginç..Golde atmısdı
![]()
Last edited by Emurafu : 29.Mart.2008 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[QUOTE=Emurafu;1065029]Cihancanc,(Yedek)
Ugur akdemirr(As)
Mevkileri dogru yani..Özelliklerini yukarda yazmısdım..Burak abi'ye zaten gereken bilgileri veriyorum..Sık sık irtibattayız
Mevkileri degismesi gerekenler yukarda yazılır..Suan için hata yok
Ugur akdemir seneye Galatasaray'da çok iş yapar..Adaşının yedegi olur..Ugur zaten ordulular tarafından seviliyor..Maçta afedersiniz bir tarafını yırtıyor
mevkilerine bir lafım yok zatenben zihinsel ve tekniksel özelliklerinden bahsediyordum. yani hızlımıdırlar cokmu agırlar? teknikler mi yoksa teknik kapasiteleri kısıtlımı gibisinden.. saygılar