Beckford hız konusunda gerekeni yapıyor. Kontralarda etkili oluyor, normal oyun anlayışımızda da oyunu rakip sahada oynadığımız için hızdan önce yetenek ön planda oluyor.
Zorlu 4 maçlık dönem öncesinde oyuncularımla özel toplantılar yaptım.
Beckfordla yaptığım görüşmede ona takımın yıldızı olduğunu, eğer bu takım biryerlere gelecekse en büyük katkıyı ondan göreceğimizi söyledim.
Tek forvetli sistemimizde ileride yalnız kaldığını ve zorlandığını iletti bana. Yine de özveriyle oynamaya devam ediyor ve gollerini atıyor. Ama onun daha verimli olabilmesi için ilerleyen dönemlerde gerekli düzenlemeleri yapacağım.
Ara transferde takıma katılan Duberbier alışma sürecini atlatamadığını söyledi. Şu anda mutsuz durumda, aramızda da ufak bir tartışma çıktı. Onu tekrar kazanmak istiyorum ama O bunun için çaba sarf etmiyor. İyi oyuncu, formu iyi zamanla birbirimize alışırız.
Ligde en az gol yiyen 2. takımız. Yediğimiz çoğu gol de bireysel saçma sapan hatalardan dolayı. Yine de savunmamızın performansı iyi durumda.
Bu dönemde ilk maçımız Nottingham ileydi. Ligde 2. sırada bulunan rakibimiz karşısında girdiğimiz pozisyonları iyi değerlendirdik ve 3 puana ulaşan taraf olduk.
Üst üste deplasmanda oynadığımız 3 maçtan 7 puan çıkardık. Yeovil karşısında 1-0 geriye düştükten sonra galibiyete ulaştık, Walsall maçında da geriye düştük fakat galibiyeti getiren golü 90 dakika içersinde bulamadık.
Takımımın geriye düştüğü maçlarda mücadele bırakmaması sevindirici. 6. sıradaki takımla aramızda 11 puan var. Zorlu maçlarımız duruyor olsa da, şimdiki formumuz göz önüne alındığında neden olmasın diyoruz…
![]()