Premier Ligin de 7 yedekli sisteme geçeceğini duymuştum, hatta dünyadan futbol bölümünde konusu vardı, kesinleşmiş gibi birşeydi sanırım. İngiliz araştırmacılar ve SI bu durumu 8.0.2'ye yansıtmışlar galiba. Bende de oluyor çünkü.
Premier Ligin de 7 yedekli sisteme geçeceğini duymuştum, hatta dünyadan futbol bölümünde konusu vardı, kesinleşmiş gibi birşeydi sanırım. İngiliz araştırmacılar ve SI bu durumu 8.0.2'ye yansıtmışlar galiba. Bende de oluyor çünkü.
(/s)
2021 yılına bilinmeyen hakemler kalmıştır![]()
mini scout her derde deva...![]()
Oyunumda Manchester United şike yaptı ve lig de şaibeli alınan 9 puanları silindi.
Gördüğünüz gibi 9 puan düşürüldü.
Bu durum daha önce başınıza geldi mi?
(/s)
Bendeki puan silme şikeden değilde finans krizi nedeniyle olmuştu...
Şikeyi nasıl yapmış öğrenebildin mi ?
Yani ne şikesi , oyun içi, masabaşıvs ? Bunu öğrenebildin mi ?
Başıma gelmedi ve duymadımda, geçen yıl 2007de lig startında İtalya liginde silinen puanlar hariç...
Yani çokta ilginç bir durum, mesela biz şike yapmak istesek; yapamayız galiba, aslında bunuda ekleseler oyuna P:
Finanstan ne diye düşüyor ya puan s:
Takım para krizine girince İngiltere'deki federasyon Newcastle'dan 9 puan silmişti benim oyunumda...
Maçın 0-0 bittiğini tahayyül edemiyorum.![]()
Everton iLe oynadığım kariyerde League Cup ta yarı finaLde ArsenaL iLe karşıLaştım,iLk maçı depLasmanda 0-1 ben kazandım,ikinci maçta ise ArsenaL 2-0 öne geçti penaLtı kaçırdım falan fiLan FinaL gidiyor derken 90 + 1 de NeviLLe iLe goLü buLdum skor 2-1 oLdu depLasman goLüyLe eLenmem gerekiyodu diye düşünüyodum ancak öyLe oLmadı,Maç uzadı uzatmaLarda bir goL attım 2-2 ve hemen ardından ArsenaL bir goL daha attı 2-3 oLdu maç böyLe bitiyoken bende depLasman goLü yok herhaLde diyippenaLtıLar için kendimi hazırLıyodum kiTuru ArsenaL'in depLasman goLüyLe geçtğini yazdı..NasıL iştir bu ? Nası bi depLasman kuraLı uyguLaması var burda anLayan banada anlatsın yada benim biLmedğim bi şekLi mi var bu kuraLın
Ss :
![]()
normal sürede deplasman golü yok ama uzatmalarda geçerli deplasman golü...benim de anlayamadığım neden normal sürede değil de uzatmalarda geçerli...
bir de ligde 7 yedek alabiliyorken kupalarda hala 5 yedekle çıkabiliyoruz...
ŞL'de gruplara kalma elemelerinde Celtic ile eşleştim. İlk maçta tatile çıktım, 2-0 yenildim:
Bayağı üzülmüştüm. İkinci maçta 2 gol bulmam şarttı.
Yeni transfer Salvador Cabanas forvetteydi, ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı İskoçya'da...
İkinci yarı Cabanas'ı oyundan çıkardım, Deivid'i oyuna soktum. Deivid 3 gol attı, Alex de 1 tane attı ve maç 4-0 bitti. Tur atladım.
İlginçtir ki Cabanas'ı çıkarttığım gibi goller geldi ve ikinci yarı 4 gol attım.
İnanılmaz bir zafer oldu.![]()
Deivid'e laf eden kimmiş bakayım.![]()
Madrid ile süper kupa maçı.. 75. dk gibi oyuncu değişikliği için taktiklere girdim tabi bu arada kaleci kırmızıyı yemiş farketmedim..1 oyuncu değişikliğini yaptım maça döndüm bi baktm kaleci kalede değil higuain garibim boş kaleye bakıyor yine taktiklere girip kaleci değişikliği yaptım oyuna yine girdim ama bi türlü orkun gelmiyodakikalar geçti gitti oldu 100 baktım olcak gibi deil 1 günlük bi tatile çıktım bu kadar ilginçlik yetmemiş ki tatile gittikten sonra bile kaleci alınmamış kaleciyi geç kaleci yerine bi oyuncu dahi alınmamış ki higuain penaltı kullancaktı ortalıkta gol yok..
![]()
goller normal sürede gelmiş...kaç dakika uzatma böyle 100. dakikada penaltı atıyor madrid...:S
Bencede shadowrefree , dediğin daha ilginç =)
Mesajı boş geçmeyeyim bari, baş antrenörüm başka bir takımda koç olunca,antrenörümü, baş antrenörlüğe terfi ettirmiştim, başlıkta lulinhanın hoşuna gittiği yazıyoriçeriğinde baş antrenöründe lulinha'yı beğendiği yazıyor
Sonuçta iki kişiden birisi mutlu galiba
![]()
2021-2022 şampiyonlar ligi kupası finalini 32000 kişilik stadda oynadım...nesi var diyebilirsiniz...50000 kapasite altı stadlara final maçı verilmiyor diye biliyorum...
ss için üşeniyorum...inanmayanlar varsa alabilirim...![]()
Evet stadlar yıldızlanır zaten.
Uefa finali için en az 4 yıldızlı stad, ş.ligi için en az 5 yıldızlı stad.
*4 yıldız için stad kapasitesi minimum 30000
*5 yıldız için stad kapasitesi minimum 50000
seninki 4,5 olmuş :d
Mancester United' e yeni transfer olmuştum.Sonra pişman oldum tekrar beşiktaşa dönmek için başvurdum.Bakın M.United yönetimi ne yaptı?
http://img397.imageshack.us/my.php?i...etbasksmk9.png
Arkadaşlar mesaja resmi olduğu gibi eklemeyi bir türlü beceremedim.Şunu bana resimli anlatabilecek olan yok mu?Yardım edin lütfen!!!!
[/QUOTE]Resimi upladığın yerden bu verdiğin linki değilde; en üstte hotlink forums 1 gibi yazan birşey var onu al buraya koy, direkt gözükür resim.
Resimli anlatımıma gerek yoktu, bu kadar basit.
Dene istersen bir =)[/QUOTE]
Teşekkür ederim.bir deneyeyim bakalım.
NOT: yanlış resim oldu ama oldu ya.çok teşekkür ederim dostum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte doğru resim bu !!!!
![]()
Last edited by futbolog37 : 21.Mart.2008 at 13:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bende 2009-2010 sezonu olmasına rağmen geçen süre boyunca Mourinho herhangi bi takımı çalıştırmadı...
Takimdan ayrilmamdan korkuyorlar![]()
FM 2008 ilk kez basina bu olay geldi, 07 bir kac kere gelmisti.
![]()