Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Premier Ligin de 7 yedekli sisteme geçeceğini duymuştum, hatta dünyadan futbol bölümünde konusu vardı, kesinleşmiş gibi birşeydi sanırım. İngiliz araştırmacılar ve SI bu durumu 8.0.2'ye yansıtmışlar galiba. Bende de oluyor çünkü.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok güzel o zaman...çağ dışı bir uygulamaydı zaten...

avrupanın en büyüğünü belirleyen kupa ama maçı yöneten hakem bilinmiyor garippp...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

2021 yılına bilinmeyen hakemler kalmıştır

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Valla benim altyapi en fazla 12-0 galip gelmisti,bu kadar farklisini ilk defa görüyom

Ayrica golleri atanlardan birisinin ismi garibime gitti
    Suat Sükrü 164 007 james bond gibi

yaw alt yapıdan çıkan oyunculardan potansiyeli olanları belli olsun diye nick yazıyorum normal adını ve yanına da P.A sını yanlışlıkla takımdan kovmuyorum böylelikle

Quote Originally Posted by kocari View Post
    yaw alt yapıdan çıkan oyunculardan potansiyeli olanları belli olsun diye nick yazıyorum normal adını ve yanına da P.A sını yanlışlıkla takımdan kovmuyorum böylelikle
    Hehehe,süper bir uygulama

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mini scout her derde deva...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oyunumda Manchester United şike yaptı ve lig de şaibeli alınan 9 puanları silindi.

Gördüğünüz gibi 9 puan düşürüldü.

Bu durum daha önce başınıza geldi mi?
    (/s)

Bendeki puan silme şikeden değilde finans krizi nedeniyle olmuştu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Oyunumda Manchester United şike yaptı ve lig de şaibeli alınan 9 puanları silindi.

Bu durum daha önce başınıza geldi mi?
    Şikeyi nasıl yapmış öğrenebildin mi ?
    Yani ne şikesi , oyun içi, masabaşı vs ? Bunu öğrenebildin mi ?

Başıma gelmedi ve duymadımda, geçen yıl 2007de lig startında İtalya liginde silinen puanlar hariç...

Yani çokta ilginç bir durum, mesela biz şike yapmak istesek; yapamayız galiba, aslında bunuda ekleseler oyuna P:

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Bendeki puan silme şikeden değilde finans krizi nedeniyle olmuştu...
    Finanstan ne diye düşüyor ya puan s:

Takım para krizine girince İngiltere'deki federasyon Newcastle'dan 9 puan silmişti benim oyunumda...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Bu panterleşen kaleciler yine beni bulmaya devam ediyor..
    Benim için kırılacak en iyi rekoru, arsenal için kırılacak en kötü rekoru engelledi (:

5 gol yemesine rağmen, iyide bir puan =)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçın 0-0 bittiğini tahayyül edemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Everton iLe oynadığım kariyerde League Cup ta yarı finaLde ArsenaL iLe karşıLaştım,iLk maçı depLasmanda 0-1 ben kazandım,ikinci maçta ise ArsenaL 2-0 öne geçti penaLtı kaçırdım falan fiLan FinaL gidiyor derken 90 + 1 de NeviLLe iLe goLü buLdum skor 2-1 oLdu depLasman goLüyLe eLenmem gerekiyodu diye düşünüyodum ancak öyLe oLmadı,Maç uzadı uzatmaLarda bir goL attım 2-2 ve hemen ardından ArsenaL bir goL daha attı 2-3 oLdu maç böyLe bitiyoken bende depLasman goLü yok herhaLde diyippenaLtıLar için kendimi hazırLıyodum ki Turu ArsenaL'in depLasman goLüyLe geçtğini yazdı..NasıL iştir bu ? Nası bi depLasman kuraLı uyguLaması var burda anLayan banada anlatsın yada benim biLmedğim bi şekLi mi var bu kuraLın

Ss :

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

normal sürede deplasman golü yok ama uzatmalarda geçerli deplasman golü...benim de anlayamadığım neden normal sürede değil de uzatmalarda geçerli...

bir de ligde 7 yedek alabiliyorken kupalarda hala 5 yedekle çıkabiliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ŞL'de gruplara kalma elemelerinde Celtic ile eşleştim. İlk maçta tatile çıktım, 2-0 yenildim:

Bayağı üzülmüştüm. İkinci maçta 2 gol bulmam şarttı.

Yeni transfer Salvador Cabanas forvetteydi, ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı İskoçya'da...
    İkinci yarı Cabanas'ı oyundan çıkardım, Deivid'i oyuna soktum. Deivid 3 gol attı, Alex de 1 tane attı ve maç 4-0 bitti. Tur atladım.
    İlginçtir ki Cabanas'ı çıkarttığım gibi goller geldi ve ikinci yarı 4 gol attım.

İnanılmaz bir zafer oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Deivid'e laf eden kimmiş bakayım.

Yav ben ne zaman penaltılara kalsam hep ilk penaltıyı ben kullanıyorum ve ilk 2 penaltımı her zaman kalecinin üstüne atarak kaçırıyorum.Adamın penaltısı 19-20olsa bile kaçıırıyo...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Madrid ile süper kupa maçı.. 75. dk gibi oyuncu değişikliği için taktiklere girdim tabi bu arada kaleci kırmızıyı yemiş farketmedim..1 oyuncu değişikliğini yaptım maça döndüm bi baktm kaleci kalede değil higuain garibim boş kaleye bakıyor yine taktiklere girip kaleci değişikliği yaptım oyuna yine girdim ama bi türlü orkun gelmiyo dakikalar geçti gitti oldu 100 baktım olcak gibi deil 1 günlük bi tatile çıktım bu kadar ilginçlik yetmemiş ki tatile gittikten sonra bile kaleci alınmamış kaleciyi geç kaleci yerine bi oyuncu dahi alınmamış ki higuain penaltı kullancaktı ortalıkta gol yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

goller normal sürede gelmiş...kaç dakika uzatma böyle 100. dakikada penaltı atıyor madrid...:S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    goller normal sürede gelmiş...kaç dakika uzatma böyle 100. dakikada penaltı atıyor madrid...:S
    Bencede shadowrefree , dediğin daha ilginç =)

Mesajı boş geçmeyeyim bari, baş antrenörüm başka bir takımda koç olunca,antrenörümü, baş antrenörlüğe terfi ettirmiştim, başlıkta lulinhanın hoşuna gittiği yazıyor içeriğinde baş antrenöründe lulinha'yı beğendiği yazıyor
    Sonuçta iki kişiden birisi mutlu galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2021-2022 şampiyonlar ligi kupası finalini 32000 kişilik stadda oynadım...nesi var diyebilirsiniz...50000 kapasite altı stadlara final maçı verilmiyor diye biliyorum...

ss için üşeniyorum...inanmayanlar varsa alabilirim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Evet stadlar yıldızlanır zaten.
    Uefa finali için en az 4 yıldızlı stad, ş.ligi için en az 5 yıldızlı stad.

*4 yıldız için stad kapasitesi minimum 30000
    *5 yıldız için stad kapasitesi minimum 50000

seninki 4,5 olmuş :d

Default İstifa etmeye zorlanıyorum...

Mancester United' e yeni transfer olmuştum.Sonra pişman oldum tekrar beşiktaşa dönmek için başvurdum.Bakın M.United yönetimi ne yaptı?

http://img397.imageshack.us/my.php?i...etbasksmk9.png

Arkadaşlar mesaja resmi olduğu gibi eklemeyi bir türlü beceremedim.Şunu bana resimli anlatabilecek olan yok mu?Yardım edin lütfen!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Mancester United' e yeni transfer olmuştum.Sonra pişman oldum tekrar beşiktaşa dönmek için başvurdum.Bakın M.United yönetimi ne yaptı?

http://img397.imageshack.us/my.php?i...etbasksmk9.png

Arkadaşlar mesaja resmi olduğu gibi eklemeyi bir türlü beceremedim.Şunu bana resimli anlatabilecek olan yok mu?Yardım edin lütfen!!!!
    Resimi upladığın yerden bu verdiğin linki değilde; en üstte hotlink forums 1 gibi yazan birşey var onu al buraya koy, direkt gözükür resim.
    Resimli anlatımıma gerek yoktu, bu kadar basit.
    Dene istersen bir =)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    penaltı normalde 77. dk da.. kaleci kırmızı kar görüyor o dk ve penaltı oluyor.. 100. dk kadar gelmesinin sebebide bi kaç kez kaleci değişikliğini tekrarladım olmadı maç belki normal sürede biter diye bekledim olmadı 100 e gelince de ss alıp tatile gittim

[/QUOTE]Resimi upladığın yerden bu verdiğin linki değilde; en üstte hotlink forums 1 gibi yazan birşey var onu al buraya koy, direkt gözükür resim.
    Resimli anlatımıma gerek yoktu, bu kadar basit.
    Dene istersen bir =)[/QUOTE]

Teşekkür ederim.bir deneyeyim bakalım.

NOT: yanlış resim oldu ama oldu ya.çok teşekkür ederim dostum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işte doğru resim bu !!!!

Last edited by futbolog37 : 21.Mart.2008 at 13:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bende 2009-2010 sezonu olmasına rağmen geçen süre boyunca Mourinho herhangi bi takımı çalıştırmadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Takimdan ayrilmamdan korkuyorlar

FM 2008 ilk kez basina bu olay geldi, 07 bir kac kere gelmisti.

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Bende 2009-2010 sezonu olmasına rağmen geçen süre boyunca Mourinho herhangi bi takımı çalıştırmadı...
    Ben 2013 sezonunda beşiktaştan ayrılınca yerime Mourinho'yu koymuşlardı.Çok şaşırmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Daha önce böyle teknik bir adam gördünüz mü

Sayfa 9 / 30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri