Bugün Gebze' nin Sarıyer' i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadaydım. Sarıyer takımını beklediğimden çok daha kötü buldum. Gebze iyi bir performans sergiledi. Bu sezon 3. deefa izledim. Gebzenin defansı gerçekten iyi uzun zamandır sakatlıkla boğuşan takım kaptanı Murat Türkkan 90 dakika forma giydi. Stoper oynayan Murat takımının ilk golünde asistin sahibiydi. 1-2 hata ile oynadı onun haricinde kusursuza yakındı. Çok rahat kendine güveni var. Soğukkanlı iki ayağını birden kullanabiliyor. Seneye en kötü Lig A' da izleyeceğiz kendisini. Daha önce burada yeteneklerinden bahsettiğim sol bek Engin ise o da bgn iyiydi. Ama pa' sı 100-110 arası olacak. Ve fiziksel özellikleri tamamen yeniden yapılacak. Hızı, hızlanması düüşeecek. Sarıyer' de Atahan gözüme battı güçlü ve hızlı bir oyuncu. Salim Ayan da 5 ay önceki halinden daha iyiydi ama bir tek kafa topu alamadı. 1-2 net şans kaçırdı ama son dakikalarda Ertanın pasını gole çevirdi. SArıyer' in yıldızı Ertan ise yedekti. 2. Devre girdi etkili oldu ama çok da olamadı. Ama takımın en etkili ismi. Sarıyer' de Muzaffer çok kötüydü. Gebze de ise Recep Serkan çok formda ve etkili bir forvet. İzledikçe devam edeceğim yazmaya.