-
biliyorum ya bi ara oynadım ilk sezonumda huntelaar topuz ve lugano transferleri yaptım sadece uefa la liga lig uefa süper lig süper kupasını aldım yani kupaların hepsini aldım şimdi yeni başladım türksportala açtım
Evet UEFA da Haka İle Deplasmanda Yaptığımız maçı Forlanın golü ile 0-1 yendik bu arada ligin ilk maçı barcelona ile deplasmanda öncelikli hedef yenilmemek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk Maçımızda Ne Hezimet Yaşattık Ne Hezimet Yaşadık Maçta Gol Sesi Gelmedi İki Takımda Galibiyete yakın oynuyordu barcanın taktiğine 4-4-2 ile yanıt vermem maçı benim adıma olumlu kıldı Maçın adamı Leo Franco oldu 3 puan la başlamak güzel olur du ama barca deplasmanından beraberlik koparmak benim ve hiç süpesiz taraftarın yüzünü güldürdü bu zor ligde gedef şampıyonlar ligi hadi bakalım

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Uefa da Hakayı Toplamda 5-0 ile Eledik ilk maç 0-1 ikinci 4-0 gözüme batan FB ve BJK nin Şampıyolar ligine girememsi hadi fb yi anladım Liverpool ile maç yaptı hatta kendi evinde kazandı ama kendi sahasında gördüğü gol yüzünden elendi BJK Spartak Moskowa ya elendi neyse inş. UEFA da FB GS BJK üçlüsü çıkmaz
Last edited by myeren : 26.Mart.2008 at 23:14
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri