Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok önemli bir mac 2 takım içinde.
    Bjk cephesine baktığımızda Bobo yok. benim kanaatimce bu cok büyük bir eksiklik degil. Holosko - Nobre ikilisinin forvette daha etkili olacagı görüşündeyim. Holosko sag kanatta gösterdiği performansın forvette daha iyisini gösterecegini düşünüyorum; zira Bobo formsuzdu. Beşiktas defansta sorunlar yasıyor ve kalede Hakan var . Bu dezavantaj olusturabilir... ve en büyük avantaj macın inönü de olmasıdır. Bu cok büyük bir avantaj.

Fb cephesinde Deivid yok. Önemli bir eksik ama yeri doldurulabilir... Son haftalarda ligde en iyi futbolu oynayan takım Fb. Alex faktörü zaten tartışılmaz. Semih - Kezman ikisi de formda. Zico bu macta Kezman ı düşünecektir ve yine sonra gerekirse Semih i de alıp çift forvete dönebilir...

Tüm bunlar bnm kendi görüşüm ve macın beraberlikle sonuçlanması yüksek ihtimal. Gönlümden BJK nin kazanması yada maçın beraberlikle bitmesi geciyor. Umarım da öyle olur; ama dediğim gibi macın beraberlikle bitmesi kuvvetle muhtemel...

İnşAllah mac sonunda hakem konuşumaz, taraftar, kötü olaylar vs konuşulmaz; güzel futbol konuşulur ve galip gelen takım olursa tebrik edilir...

Öncelikle keyifli,seyir zevki yüksek temiz bir derbi olması dileğiyle.

Şanslar eşit.Deivid yok,büyük ihtimalle Kazım oynayacaktır.Ben bu maçta Maldonado'nun da ilk 11'de oynamasını bekliyorum.Chelsea maçı için Zico bu maçtan sağ tarafta Önder-Gökhan oynatabilir,ama sanmıyorum çok düşük bir ihtimal.Zico yine Kezman'la başlayacaktır.Kezman bu derbi maçlara ayrı motive oluyor.

Bu maçı kazanan şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacaktır.Kaybeden ise yarıştan kopmaz.Daha 6 hafta kalıyor çünkü geriye...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Öncelikle keyifli,seyir zevki yüksek temiz bir derbi olması dileğiyle.

Şanslar eşit.Deivid yok,büyük ihtimalle Kazım oynayacaktır.Ben bu maçta Maldonado'nun da ilk 11'de oynamasını bekliyorum.Chelsea maçı için Zico bu maçtan sağ tarafta Önder-Gökhan oynatabilir,ama sanmıyorum çok düşük bir ihtimal.Zico yine Kezman'la başlayacaktır.Kezman bu derbi maçlara ayrı motive oluyor.

Bu maçı kazanan şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacaktır.Kaybeden ise yarıştan kopmaz.Daha 6 hafta kalıyor çünkü geriye...
    Ben buna katılmıyorum. Kaybeden takım büyük bir yara almış olacak şampiyonluk yarışında, moralman ve psikolojik olarak çökecek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaybeden Şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alır ama yarıştan kopmaz çünkü önümüzde Gs-Fb maçı var herşeyin kaderini asıl bu maç belirler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca bu maçta Holosko o alışıla gelmiş koşularını driblinglerini yapamayacak bence.Sevilla maçında gördülüğü gibi kanatları iyi kitliyoruz Capel Alves Navas gibi oyuncuların oynadıklrı futbol ortada
    Last edited by Fernando Gago : 26.Mart.2008 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HoLosko sağ tarafta oynamayacak ki soL ve sağ bek engeLine takıLsın. GS maçında ki gibi göbekten girip bitiricek işi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben maçı ilk 20 dakikada atacağımız golle çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

HoLosko dan ben bu maç vasat bir performans bekLiyorum kayboLup gidecek savunma arasında yada zaten ortasaha bizim hakimiyetimizde oLdugundan ötürü çok fazLada top aLamaz...

Carlos derbide de olmayabilir
    Roberto Carlos, dün de takımdan ayrı çalıştı. Brezilyalı futbolcu, koşunun ardından antrenör Önder Özen yönetiminde 40 dakika topla çalıştı.

Carlos daha sonra tesislere giderek tedavisini sürdürdü. Hürriyet'te yeralan habere göre Sevilla ile oynanan ilk maçta sakatlanan ve uzun süredir takımdan uzak kalan Roberto Carlos’un Beşiktaş karşısında forma giyip giymeyeceği henüz belli olmadı. Önceki gün çift kale maçta kendini deneyen, ancak ayağında ağrı hisseden Deniz’in tesislerde çalıştığı bildirildi. Bu arada Zico dede oldu. Zico’nun oğlu Bruno Coimbra ile eşi Danubia’nın Rio de Jeneiro’da Felipe adını verdikleri bir erkek çocuğu dünyaya geldiği bildirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HoLosko sağ tarafta oynamayacak ki soL ve sağ bek engeLine takıLsın. GS maçında ki gibi göbekten girip bitiricek işi
    Göbekten hiç gelebileceğini sanmıyorum 2 dm ile oynuoruz neyse maçta görücez sonuçta Holosko kaliteli bir oyuncu ama Fenerbahçe rakibi kitlemeyi iyi bilior

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Holosko ve Nobre güvenim tam bu maçta..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Biletimi aldım Güzel bir maç olucak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo dışında eksiğimiz olmaması çok iyi.Bobo'nun eksikliğini yaşayacağımızıda düşünmüyorum..

Bu maçta Nobre ve Holosko en güvendiğim isimler.Tabii oynarsa birde Rüştü..

Maç hakkında şu kazanır,bu kazanır diye ön görüde bulunmak istemiyorum.Çünkü 2 takımda bir birini yenecek güçte.Maçı seyredeceğiz,göreceğiz.Güzel bir maç olmasını bekliyorum.

Taraftarımızın destedği çok katkı sağlayacaktır.Bu sezon Porto maçları hariç kritik maçları yenmemiş olmamız umutlandırıyor beni.İnşallah kazanırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rüştü ve Cisse antrenmana katılmış hafta sonu oynama ihtimalleri varmış.Bugün NTV Spor da duydum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Carlos'un maçta oynamayacağı söylendi TV'de.

Ayrıca Chelsea maçında oynaması da zormuş.

Holosko'yu tartışmaya gerek yok bence, sağda solda göbekte farketmez Holosko affetmez

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Derbi Hazırlıkları Sürüyor
    26.03.2008 13:36

Futbol Takımımız, Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.
    Milli Takım kamplarında bulunan Serdar Özkan ve Holosko antrenmanda yer almazken Rüştü Reçber ile Gökhan Zan takımdan ayrı çalıştı. Rüştü ve Gökhan, yarın (27 Mart) takımdaki yerlerini alacaklar. Isınma hareketleriyle idmana başlayan Siyah Beyazlılarımız, bir süre çabukluğa dayalı antrenmanlar yaptı. Taktik varyasyonlar üzerinde duran Ekibimiz, son olarak çift kale maç yaparak günü tamamladı.

Takımımız, yarın akşam (27 Mart) yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Carlos'un olmayacak olması bizim adımıza iyi.Zira Holosko o bölgede kullanıldığı takdirde Carlos gibi hızlı bir oyuncunun olması onu rahatsız edecekti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Carlos çok önemli bir oyuncu Fenerbahçede onun olmayışı Beşiktaşın sağ kanattan gelecek akınlarını etkinleştirebilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Holosko'yu tartışmaya gerek yok bence, sağda solda göbekte farketmez Holosko affetmez

Bumudur? Budur
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fiyasko değil arkadaşlar Holosko

Bir yerde gördüm hoşuma gitti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fenerbahçe alır ama maça Kezman'la başlamamalı...

ilk basta çarşı takıma stres altına sokmamalı bence bjk daha avantajlı artık iyi oyun farketmiyor kazanmak önemli fenerbahce futbolcuların aklı chelsea macında olabilir ama ins berabere biter bizim işimize yarar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Derbinin Hakemi Açıklandı

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamayla Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
    27.3.2008

Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 29 Mart Cumartesi günü yapılacak derbi maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Yunus Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Alper Ulusoy yapacak. BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak dev maçın 4. hakemi ise Halis Özkahya.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Turkcell Süper Lig’de 28. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şunlar:

29 Mart Cumartesi:
    15.00 Ankaraspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır
    15.00 Denizlispor-Gençlerbirliği: Hakan Sivriservi
    19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım

30 Mart Pazar:
    15.00 Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Suat Arslanboğa
    15.00 Vestel Manisaspor-Çaykur Rizespor: Selçuk Dereli
    15.00 Konyaspor-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Hüseyin Göçek
    15.00 Ankaragücü-Bursaspor: Kuddusi Müftüoğlu
    15.00 Kasımpaşa-Sivasspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
    19.00 Galatasaray-Gaziantepspor: Barış Şimşek

KAYNAK:FANATİK

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

zaten bekleniyordu bu maça yunus yıldırımın verileceği şu ana kadar onu bir tek ligin ilk yarısında oynanan 2-1 yendiğimiz gençlerbirliği maçında beğenmemiştim ligde beğendiğim ender hakemlerdendir inşallah gençlerbirliği maçındaki gibi bir yönetim sergilemez

Hakem Yönettiği Maç Gal. Mağ. Ber. Puan %
    Yunus Yıldırım 4--------4-------0------0-------12----- 100

hiç puan bırakmadık Y.Yıldırım'la...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Zico Sağ kanatta Aurelio göbekte Selcuk MaLdonado iLe çıkmayı düşünüyormuş..asLnda Kanatta Gökhan Arkasında Önder Le başLasa Göbekte de AureLio iLe MaLdonado yu oynatsa daha iyi oLurdu,hem CheLsea maçı öncesi Önder'i görmüş oLurduk hemde,SeLcuk gibi bi riskLe başLamazdık...
    R.CarLos oynayamıyor,Rüştü ise düzeLmiş bize karşı nasıL bir performans göstercek bakaLım...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şaşırmamak elde değil !..

Ligde şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Yunus Yıldırım oldu. Peki bu maça niye Yunus Yıldırım atandı? Bugüne kadar 3 büyüklerin birbiriyle oynadığı hiçbir derbi maçına atanmayan Yıldırım'ın böylesine kritik bir maça atanmasının sebebi ne?

Bu sorunun cevabı, yaptığımız küçük bir araştırmayla apaçık ortaya çıktı.

MHK maçın kaderine adeta şimdiden etki etmek istedi ve gergin bir ortamda oynanması beklenen maçın "az kartlı" geçmesi için önlemini aldı !.. Çünkü Yunus Yıldırım'ın son dört sezondaki istatistiklerini çıkardığımızda, bunu gayet net görebiliyoruz.

İşte Ligtv.com.tr'nin araştırmasında ortaya çıkan çarpıcı gerçek: Yunus Yıldırım'ın kırmızı kartını koyduğu cebinde adeta akrep var !.. Yıldırım aynı şekilde penaltı vermeyi de hiç sevmiyor, deyim yerindeyse penaltı noktasını 40 yılın başında gösteriyor !.. Ancak iş sarı kart göstermeye gelince Yıldırım gayet cömert !..

Yani Yıldırım'ın hakemlik taktiği şu: Bol bol ihtar ver, ama ceza verme !.. İşte Yıldırım'ın şaşırtıcı derecede az kırmızı kart ve penaltı kararı verdiğini ortaya koyan rakamlar:

2007-2008: 60 SARI, 2 KIRMIZI, "SIFIR" PENALTI
    Yunus Yıldırım bu sezon 15 Turkcell Süper Lig maçında düdük çaldı. Bu maçlarda 2 kez kırmızı kartına başvuran Yıldırım, 6. haftada oynanan Beşiktaş-Denizlispor maçının 90. dakikasında siyah beyazlı takımdan Cisse'yi çift sarı karttan attı. Yıldırım sarı kartına ise sık başvurdu ve 15 maçta tam 60 sarı kart, yani maç başına ortalama 4 sarı kart gösterdi. Bir diğer ilginç istatistiğe göre Yunus Yıldırım yönettiği 15 maçın hiçbirinde penaltı vermedi. Yıldırım'ın bu sezon görev yaptığı 15 maçın 4 tanesi Beşiktaş'ın, 3 tanesi ise Fenerbahçe'nindi:

6. Hafta Beşiktaş-Denizlispor: 3-2 (Cisse'ye çift sarı karttan kırmızı kart gösterdi)
    9. Hafta Fenerbahçe-Konyaspor: 4-1
    15. Hafta Bursaspor-Beşiktaş: 0-1
    16. Hafta Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 1-2
    20. Hafta Sivasspor-Fenerbahçe: 1-4
    22. Hafta Beşiktaş-Ankaraspor: 3-2
    25. Hafta Gençlerbirliği-Beşiktaş: 1-2

2006-2007: 32 SARI, "SIFIR" KIRMIZI, 1 PENALTI
    Yunus Yıldırım, 2006-07 sezonunda 12 Turkcell Süper Lig maçında görev aldı. Yıldırım bu maçlarda hiç kırmızı kart göstermezken sarı kartına toplam 32 kere başvurdu. Bu kartlar ev sahibi ve misafir takımlar arasında 16-16 eşit dağıldı. Hiç kırmızı kart göstermemesiyle dikkat çeken Yıldırım penaltı noktasını ise sadece 1 kez, Fenerbahçe-Ankaraspor maçında konuk takım lehine gösterdi. Yıldırım'ın 2006-07 sezonunda yönettiği Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları ise şunlar:

2. Hafta Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 0-2
    7. Hafta Konyaspor-Fenerbahçe: 0-1
    10. Hafta Ç.Rizespor-Beşiktaş: 0-1
    18. Hafta K.Erciyesspor-Fenerbahçe: 1-1
    19. Hafta Gaziantepspor-Beşiktaş: 0-0
    26. Hafta Fenerbahçe-Ankaraspor: 2-1
    34. Hafta Fenerbahçe-Ankaragücü: 3-1

2005-2006: 52 SARI, "SIFIR" KIRMIZI, "SIFIR" PENALTI
    2005-2006 sezonunun 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan dev maçı yöneten Yunus Yıldırım toplam 20 maçta düdük çaldı. Kırmızı kart göstermeyi sevmeyen Yıldırım 2005-2006 sezonundaki 20 maçta da hiç kırmızı kartına başvurmadı. Yıldırım'ın gösterdiği sarı kartlar ise 52'yi buldu. Yıldırım aynı şekilde bu maçların hiçbirinde yine hiç penaltı vermedi.

28. Hafta Gaziantepspor-Fenerbahçe: 0-2
    24. Hafta Beşiktaş-Ankaraspor: 3-0
    5. Hafta Fenerbahçe-Ankaraspor: 2-1
    21. Hafta Diyarbakırspor-Beşiktaş: 1-3
    10. Hafta Konyaspor-Beşiktaş: 0-1
    18. Hafta Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 3-0

2004-2005: 37 SARI, 2 KIRMIZI
    Yunus Yıldırım 2004-2005 sezonunda 16 maç görev aldı. Fenerbahçe'nin 3, Beşiktaş'ın 1 maçını yöneten Yıldırım, 37 sarı kart gösterirken kırmızı kartlar konusunda yine cimri davrandı ve sadece 2 kez oyuncu ihraç etti.
    Fenerbahçe-Sakaryaspor: 6-0
    Fenerbahçe-A.Sebatspor: 2-0
    Diyarbakirspor-Fenerbahçe: 0-2
    Beşiktaş-Kayserispor: 3-2

YUNUS YILDIRIM KİMDİR?
    23.02.1970 doğumlu olan Yunus Yıldırım, Manisa bölgesinden görev alıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de 4 sezondur düdük çalıyor. 2006'da FIFA kokartı takan Yıldırım 27 Temmuz 2006'da Domzale-Orasje maçında görev yaptı ve bu tarihten sonra Avrupa arenasında düdük çalamadı. Yıldırım, İngilizcesi'nin yeterli olmaması nedeniyle 2007'de FIFA listesinden çıkarıldı.

Cem Kurel
    Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fenerbahc kazanir.i.toraman on libero oynarsa pas hatasi yapar ve fb kontra ile pozisyon bulabilir.diger takimlar bu zaafi kullanamadilar ama fb affetmez bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gecen seneden kalma bır hesaplasma var macın hakemını cok merak edıyorum ben bu sezon yasanılanlardan sonra bıle hazırlık maclarına ınsallah mactan sonra hakemı konusmayız yorumu yazacam!! en az 5 puan onde gule oynaya gıtmek varken sımdı streslı olan taraf bızız ama BEŞİKTAŞIM bu maçı alır febe evine eli boş döner şampiyonluk yolunda buyuk avantaj elde ederız ınsallah..

Nesil
    2006

Hakem'in yönnetiği maçları görünce şaşırdım, gerektiğinden falza Fenerbahçe maçı yönetmeiş. Başarılı bir hakem, umarım maç sonunda kimse hakemi konuşmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

buyur burdan yak hakem yunus yıldırımmıs..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    gecen seneden kalma bır hesaplasma var macın hakemını cok merak edıyorum ben bu sezon yasanılanlardan sonra bıle hazırlık maclarına ınsallah mactan sonra hakemı konusmayız yorumu yazacam!! en az 5 puan onde gule oynaya gıtmek varken sımdı streslı olan taraf bızız ama BEŞİKTAŞIM bu maçı alır febe evine eli boş döner şampiyonluk yolunda buyuk avantaj elde ederız ınsallah..
    Aferin.....
    Mail adresim coştu birden, birde ne göreyim gelen raporlarda.. Sitede defalarca ceza nedeni olarak gösterilmiş, yüzlerce ceza verilmiş bir sebep.. bilinmesine rağmen hala yapıyorsanız ben birşey demiyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri