-
Hakan Şükür futbolcu bırakacağını açıklamadı. Galatasaray'a veda edeceğini söyledi. Yurt dışında oynamaktan bahsetti. Şimdi buna ek olarak Galatasaray'da devam etmek istiyoruma denk bir açıklama gelmiş.
Öncelikle paraya hangimiz hayır deriz onu bir sorgulayalım. Hemde emek vererek çalışarak kazandığımız paraya hayır diyecek varsa bilemiyorum. Zaten yeterince para kazanmış olan bir kişi belli ki bu işi sadece sevdiği için bırakmak istemiyor. Diyelim ki para için bırakmamış olsun. Kimene !!!
Galatasaray'ı bilmem ama Milli takımda her zaman olması gereken bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da istemezken Milli takıma nasıl istiyorsun diyebilirsiniz. Bence Milli takımda hücum hattı Hakan'sız yarım kalıyor. Tabi benim düşüncem.
Futbolu bırakmasına gelince gençlerin önünü açması gerekir lafı düşüncelerin nazikçe açıklanmasıdır. Yani bırak artık anlamına gelir. Azmine isteğine birşey demiyorum ama bir zamandan sonra öyle olacak ki istenmeyen adam konumuna düşecektir. Bu tarz konumlara düşmeden takımdan ayrılması doğru olur. Şayet kalacaksa da yedek kulübesi konusunda problem olmamalıdır.
Mesaj Yetkileri