Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Fransa ya gidin bnce
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu 3 yiğite İngiltere yakışır.
İngiltere agır gelir gibime gelior.İlk önce bnce fransa dan başlayın sonra tırmanın![]()
Fransa güzeL oLur benceİngiLtere hep yapıLıyor zaten..
Bende Portekiz olmasını istiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aslında portekizde güzel olabilir porto-lizbon-benfica
İngiltere dedim; ama düşündüm ki Portekiz daha iyiOy iing e gitti aama bi anlık reflex
![]()
Bende oyumu Portekiz'den yana kullandım.
Bakalım ankette ne çıkacak ona göre bir daha düşünürüz.
Bu arada bir sezonu bir ayda bitirmişizBaya hızlı gitmişiz ya
![]()
İngiltere=Tottenham,Everton,Man City süper olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İspanya olursa güzel olur
İngiltere Premier League - Chelsea, Arsenal, Manchester United
İspanya La Liga - Real Madrid, Barcelona, Valencia
Fransa Ligue 1 - Marsilya, PSG, Bordeaux
Hollanda Eredivise - Ajax, Psv, Feyenoord (AZ Alkmaar)
Portekiz Bwin Liga - Porto, Sporting Lizbon, Benfica
Evet arkadaşlar hangi lig olursa hangi 3 takım kullanılacak seçilecek yukarıda belli ancak hangi menejer hangi takımı yönetecek bu belli değil.Kura ile belirlenecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bu üç yiğit Kırkpınar ağalığı için güreşsin bence.
(/s)
Yağlı güreş değilmi Umut abi güzel olur valla![]()
Bunu kabul etmem mümkün degil![]()
bence Ajax,Feyenoord,PSV güzel olur.Portekizde olabilir
Neden Emre abi kendine güvenmiyormusun![]()
portekiz olsun bence
Quresmaaaaa
Kırkpınar'a gideceksek Boyu Emre ile Bana daha uygun bir rakip gerekli![]()
Evet Umut'Un teklifi çok cazip
Kendime rakip göremiyorum![]()
tabi olacaksa murat 1. olur, tebrikler muratcım. alkış![]()
(/s)
Ben o konudaki maglubiyeti şimdiden kabul ediyorm![]()
Beyler baştan beri dir destekcinizim beni dinnleyin fransa diorum egleneceksiniz
Alican şu an için bizimde en çok kafamıza yatan lig, Portekiz ligi.
Daha sonra Fransa ligi geliyor burada da Lyon'u yıkmaya çalışacağız eğer öyle olursa.Çok zor olacak bu da.
Şu an için 3'ümüzde Portekiz'i istiyoruz ama bakacağız.Anket sonucuna göre bir yön vereceğiz kariyerimize...
Kesinlikle adaya gidinÇOK zevkli kariyerdi hepinizi tebrik ederim.
Yav ücünüz de Portekizi istiyorsaniz,gidin oraya iste.Millete ne soruyorsunuz,keyif sizin keyfiniz degil mi ?![]()
Barancım sonuçta kendimiz için değil sizler için yapıyoruz kariyeri![]()
Portekiz'e oy verin sizde![]()
bnce ispanya olsun orada cok guzel bir mucadele olur hem diger ekiplerde guclu portekizde az puan kaybeden sampiyon olur cok puan kaybedilsinde heyecanlı olsun
Al işte. Bu bug değilse ben kellemi keserim. Bir zamanlar 2005'te de bir bug vardı ve SI forumlarında sayfalarca tartışılmıştı. Bu SI her sene oyuna bir dandiklik sokmasa şaşardım zaten.
Sanırım ön direğe attırıyosun kornerleri, değil mi Mustafa? Ön direğe Bekir hücum ediyor ve kafayı dank diye vuruyor.
Neyse yani sonuçta oyun hatası olsa da bunu kullanabilmek de bir başarıdır. Ama senle msnden bir görüşelim Mustafa, o korner instructions ss'ini alayım da senden gideyim SI forumlarında Miles'a accık çatayım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hollanda liginde 3ünüz oynadınızmı bilmiyorum takip etmediğim için ama Hollanda Ligide çok güzel. Ajax,Psv,Feyenord güzel gider size. Portekizden daha iyidir en azından .