1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Taktik ve Antreman Tartışma, Soru Cevap

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Bu antremalar nereye atılıyor?
    C:\Documents and Settings\emrah\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\schedules

Bu schedules klasörünü kendin oluşturacaksın. Koyu renkli yazdığım yerde senin adın yazar genelde. Ona göre uygularsın.

Quote Originally Posted by fripp View Post
    arkadaşlar siz player instruction bölümünden her oyuncuya mevkiilerine göre oyun stili atıyormusunuz? şu "set to" ayarından bahsediyorum. dm ye yerleşik dm özellikleri atama, dc ye yine center back özelliği atama gibi. her oyunumda bunlara dikkat ediyorum ama tabii futbolcuya göre bir iki değişiklik de yapıyorum. mesela ibrahim üzülmezi çok sık ileri çıkarmamak gibi. benim oyunlarda bir türlü başarı gelmiyor da onun için soruyorum. burayı çok kurcalamakla hata mı ediyorum acaba?

Oyuncu komutları da takım komutları gibi çok önemlidir. Hatta oyuncu komutları daha önemlidir. Çünkü maç içerisinde geriye düştüğümüz zaman yada işler yolunda gitmediği zaman takım komutlarından ziyade oyuncu komutlarıyla oynamak o maçı çevirmeni sağlar. Tabi bunu abartıpta her komutla oynamak da hata olur. Oyuncuların mantalitelerini teker teker ayarlamak gerekir. Sadece takım komutlarından mantaliteyi değiştirmek birşeye yaramaz. Sana tavsiyem oyuncu komutlarında mantalite,alan daraltma, yaratıcılık'ı oyuncuların pozisyonuna ve özelliklerine göre ayarlaman. Geri kalanını takıma bırak. Ama seninde dediğin gibi çok kurcalama. Çünkü karşındaki yapay zeka bir bütün olarak saldırıyor mantığı öyle işliyor.
    Last edited by shamur1 : 29.Mart.2008 at 01:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri