tmm zaten kapatmayı düşünmüyorum şu an yeni resimler gelecek (Bide bu ortak kariyer olayları beni çok etklide bu işin nasıl yapıldığını bilen biriyle ortak kariyer yapmak isterim sanırım online oluyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Atletico Madrid Sezonun ilk kupasını alıyooor İspanya Kral Kupasınd Finalde Valencia takımını 2-1 geçerek 1996 dan buyana kupa alıyor her kulvarda başarı hedefleyen ve başarılı olan atletico madrid rakip tanımaksızın ilerliyor
Burdada Fixtürümüz Uefada Mattersburg ardından iki ispanyol ekibini (Getafe, Villarreal) devirerek yarı finaldeğiz ilk maçta 4-0 lık galibiyet finali kesinleştirir nitelikte
Ligde 34. haftafa Barcelona ile aramızda 1 puan fark var puan kayıpları ve takımın moralinin düşük olması bnei düşündürüyor ancak önümde zor maç kalmadı 4 lig maçını kazanıp şampıyonluğa ulaşmak istiyoruz bu arada lig de yenilmediğimin dikkatini çekerim
UEFA finalini şimdiden düşünmeye başladık Fenerbahçe Bayern ikilisnden biri çıkacak büyük bi ihtimal Bayern çünkü Fenerbahçe evinde 2-1 yenildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve toulseyi toplamda 5-2 yenerek finale adımızı yazdırdık deplasmanda kazanıp kendi evinde fenerbahçe ile berabere kalan bayern ile finalde eşleştik şimdi yoğun bi bayern incelemesi başlıyor klose ve ribery yi nasıl keseceğimi düşünmeye başladım bir yandadan toni var ribery nin kanadına takımın en hızlı oyuncusunu koymayı düşünüyorum muhtmelen riberey sol oynar sol oyarsa çok iyi maxi ve rafinha onlara geçit vermez ama sağ oynarsa luis garci antonio lobez ikilisnde bi değişikliğ e gidebiliriz ve tabiki bir soru işareti daha forvette 3 oyuncum çok formda ancak reyes ve forlanın formu inanılmaz agüero da avrupa maçlarında çok iyi huntelaar sakatlıklar yüzünden şansız bir sezon geçirde defans larının boy ölçülerine bakarak huntelaarı oynata bilirim ever hava toplarından etki sağlıyabileceğim bi durumsa huntelaar eğer yerden oynucaksam büyük klüplerin ilgisini çekmiş forlan reyes ise oyunun gidişatına göre dersimi çok iyi çalışmam lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
35. haftada Villerreal ile şansız bir şekilde berabere kaldık ancak rakibimiz barca valencia ile berabere kalınca hem sevindik hemde şanslı olduğumuzu hissettik önümüzde 3 maç kaldı takımın moralini hala düzeltemedim ve şimdiden transfer düşünmeye başladım özellikle defansdaki pereira yı satmayı yerine daha genç birini almayı düşünüyorum hazır oyuncunun talipleri varken bu fırsatı kaçırmamak lazım forlan ı da izleyenler çok ama forlan üstüne çok kattı bir sezon daha devam etsemmi diye düşünüyorum 28 yaşında yetenekleri düşebilir genç bir forvet alabilirim soldada aynı şekilde luis garcia nın yaşı faktörü var oradada realda marceloyu sol beke çakip antonio lopezi wing oyatmayı düşünüyorum yada tam terside olabilir ama tranfer olacak giden oyuncuların yeri daha genç ve iyileriyle dolacak dolacak