Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizde En Başarılı Kim Olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Emre Elmalıdereoğlu

14 27.45%
  • Mustafa Akman

19 37.25%
  • Murat Özdemir

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 1473 sonuç

Konu: 3 Yiğit Çizme'de Ortaya Çıktı [ 5.Durak ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Lig İstatistikleri

Al işte. Bu bug değilse ben kellemi keserim. Bir zamanlar 2005'te de bir bug vardı ve SI forumlarında sayfalarca tartışılmıştı. Bu SI her sene oyuna bir dandiklik sokmasa şaşardım zaten.

Sanırım ön direğe attırıyosun kornerleri, değil mi Mustafa? Ön direğe Bekir hücum ediyor ve kafayı dank diye vuruyor.

Neyse yani sonuçta oyun hatası olsa da bunu kullanabilmek de bir başarıdır. Ama senle msnden bir görüşelim Mustafa, o korner instructions ss'ini alayım da senden gideyim SI forumlarında Miles'a accık çatayım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Al işte. Bu bug değilse ben kellemi keserim. Bir zamanlar 2005'te de bir bug vardı ve SI forumlarında sayfalarca tartışılmıştı. Bu SI her sene oyuna bir dandiklik sokmasa şaşardım zaten.

Sanırım ön direğe attırıyosun kornerleri, değil mi Mustafa? Ön direğe Bekir hücum ediyor ve kafayı dank diye vuruyor.

Neyse yani sonuçta oyun hatası olsa da bunu kullanabilmek de bir başarıdır. Ama senle msnden bir görüşelim Mustafa, o korner instructions ss'ini alayım da senden gideyim SI forumlarında Miles'a accık çatayım
    Bu korner taktiğini ben buldum diye çok sevinmiştim Sora yabancı sitelere bi baktım Hayatı bu oyun olan kişiler çoktan bulmuşlar. Akşam msn'den görüşürüz.

Ayrıca Bekir'in attığı 25 gol hiç bişey değil (hepsini kornerden atmadı 9 tanesi frikikten gelen toplardan attı) Bir sezonda kornerden ve duran toptan daha fazla gol atan oyuncumda olduğu başka kariyerlerimde

Ayrıca Kariyerde yaşadıklarımızı Murat'da bilir Carlos hiç atmadığı kadar çok frikik golü atıyor ve bunları sert değil kesme vuruşlar ile yapıyor. Murat'a ben tahmini bir açıklama yaptım ppm'sinde frikikleri sert vurur olduğu için bu kadar gol oluyor diye. Ama asıl nedeni nedir merak ediyoruz.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 29.Mart.2008 at 13:53

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 Yiğit Portekiz de !
    daha önce TSL de kapıışan 3 yiğit, şimdi kozlarını Portekiz de oynayacaklar. Bakalım bu sefer sonuc ne olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Portekizde kozlarını paylasacak olan 3 yiğit'in takımları...

Son sampiyon Mustafa Akman :

Mustafa Benfica ile zirve mücadelesi verecek.

TSL 2. si Emre Elmalıdereoğlu:

Emre Sporting ile zirve mücadelesi verecek...

TSL de beklediğini bulamayan Murat Özdemir:

Murat Porto ile zirve mücadelesi verecek...

-------------------------------------------------------------------------------

Bu müthiş cekişmede neler yasanacak.

3 Yiğit , Pek yakında TSI de

Mesaj Yetkileri