Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben orda Baki yi anLattım Murat özdemir'e bi kastım yoktu Kazımı bitirdi dedi gerçektende bitirdi..yaptığı sert müdahaLeLerLe..Bunu söLüyosam nie kışkırsınLar ki yaLan mı ?
    O msjda bi tek bakiyi eLeştirmedim Semihten Kezman'a HoLosko'dan MaLdonado ya kadar az çok oyuncuLarı değerLendirim son oLarakda Beşiktaş'ın şansının bittiğini söyLedim..bütün msj siLinmiş ? yanLış neresinde var bunun veya kışkırcak ne var ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Ben orda Baki yi anLattım Murat özdemir'e bi kastım yoktu Kazımı bitirdi dedi gerçektende bitirdi..yaptığı sert müdahaLeLerLe..Bunu söLüyosam nie kışkırsınLar ki yaLan mı ?
    O msjda bi tek bakiyi eLeştirmedim Semihten Kezman'a HoLosko'dan MaLdonado ya kadar az çok oyuncuLarı değerLendirim son oLarakda Beşiktaş'ın şansının bittiğini söyLedim..bütün msj siLinmiş ? yanLış neresinde var bunun veya kışkırcak ne var ?

Hmm.. Hiç kışkırtma yok demek.

Bizi çekemeyenLer anten taksın ben desem acaba başkaLarı neLer diyecektir.

Bak seni bir daha uyarmayacağım. KuLLandığın cümLeLere dikkat et !
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hmm.. Hiç kışkırtma yok demek.

Bizi çekemeyenLer anten taksın ben desem acaba başkaLarı neLer diyecektir.

Bak seni bir daha uyarmayacağım. KuLLandığın cümLeLere dikkat et !
    Ben onu forumdan kimseye söyLemedim,Beşiktaş seyircisi çekemiyor da neticesinde sahada bir gerginLik yok bişey yok Fenerbahce önde diye,sahaya FutboLcuLara yabancı madde yağdırmanın anLamı ne ?, hakem hatası vs bişey yokken hakeme fedarasyona küfür etmenin anLamı ne ? ÇekemezLik oLdugunu düşünüyorum..Başka bi sebebLe açıkLanamaz yaptıkLarı..

Mesaj Yetkileri