Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 52. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Öncelikle ne mutlu bana ki Galatasaraylıyım o açıdan deribiyi oynayan takımlar adına konuşmuyorum.
Şunu söylemek istedim. Çizgiyi geçen toptan bahsediliyor. Top çizgiyi geçti ve ordan öbür kanada gitti. Beşiktaş 3 pas yaptı kaptırdı Fenerbahçe 3 pas yaptı gol geldi. Şimdi karar yanlış olabilirde golün bu yanlış kararla ne ilgisi var. Hatalı kararın gole sebebiyet vermesi gibi bir yorum gelirse bende şunu söylerim. Doğru karar gelseydi Beşiktaş tacı atıp topu kaptıracaktı ve gol olacaktı. İtirazı olan var mı?
Penaltı diyorsunuz Edu'nun top dizine veya daha yukarsına doğru çarpıyor ordan eline geliyor. Eli açma yok hiçbirşey yok. Top geçsin diye o el ordan kalkamaz ya. Bir ellik pozisyon daha vardı görmeden yorum yapmak istemiyorum.
Ordan Baki'ye suç atılıyor. Bu adam hem Kazım'ı hem Kezman'ı hem Semih'i hem Alex'i tutup oyun kuracaksa ve kurduğu oyundan golü kendisi atacaksa Beşiktaş transfer niye yapıyor. Bir topu kaptırarak, pas hatası yaparak veya şut çekip auta atarak topu rakibe geçirmeniz gerekir ki rakip gelip gol atsın. Vay efendim Nobre kaleye şut attı auta gitti. Top ordan geldi bize gol oldu. Öldürün Nobre'yi demek nasıl yanlışsa topla ta nerede pas hatası yapıpta ordan gelip gol olmasını Baki'ye yüklemekte aynı şeydir.
Delgado ne yaptı, Tello ne yaptı demekte anlamsız. Takım olarak ne yaptılar. Bunu tartışmak gerekir.
Takımımız berbat oynadı ve kaybettik. Yapılacak tek yorum bu ve maç analizleri olabilir. Onun haricinde söylenecek herşey benim fikrime göre kulp bulmaktır. Bu düşüncem yanlıştır doğrudur orası sizin takdirinizdir.
Mesaj Yetkileri