Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 52. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Maça iyi başladık, golü de bulduk artık Chelsea maçı akıllarda o nedenle mi bilmiyorum geriye yaslandık. Böyle olunca da Kezman ileride çok yalnız kaldı ve etkili olamadı.
Tempoyu Fenerbahçe istediği zaman istediği şekilde ayarladı. Beşiktaş bizim sol tarafımızdan saldırırken Zico'nun ondan beklenmeyecek bir hamle yapması sanırım tüm Fenerbahçelileri şaşırtmıştır. İlk defa önde olduğu bir maçta çift forvete döndük, üstelik sol kanadı tek adama bırakarak. Neyse ki Beşiktaş o açığı iyi değerlendiremedi.
İlk yarı Beşiktaş'ın sol kanadına giden her top atak oldu, Üzülmez artık bırakmalı, Tello da çok kötüydü. Kazım'ın de yetenekleriyle sağ kanadı iyi kullandık.
Beşiktaş'ın golü de çok güzeldi. Poziyonu başlatan devam ettiren ve golü atan oyuncuları tebrik ederim.
Golü yedikten sonra Fenerbahçe yine tempo yaptı ve golü de buldu. İşte bu güven çok önemli, artık derbilerde takımımız nasılsa kazanırız havasında oynuyorlar. JKötü sonuç olduğunda demoralize olmuyorlar ve oyuna devam ediyorlar.
Alex ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi, Pası verdikten sonra düşmesine rağmen kalkıp pozisyonu takip etti ve golünü de attı. Ondaki bu inanç zaten takıma da yansıyor, golü attıktan sonraki sevinci de nasıl hırslı olduğunun göstergesi.
Fenerbahçe o kadar güzel uyuttu ki rakibini, boş ataklarla geldiler ve taraftar da sustu. Taraftar için beklentiler çok yüksekti ama hayal kırıklığı oldu bence. Lig TV sık sık sesi de kestiği için bize yansımamış da olabilir. Ama Fenerbahçe taraftarının sesini daima duyduk, orada takımını detsekleyen taraftarıma da teşekkürler.
İlk el pozisyonuna zaten penaltı verilmez, ben Kazım'ın pozisyonunda penaltı olabilir diye düşündüm ama Lig TV farklı açılardan pozisyonu gösterince Kazım'ın topa isteyerek değmediğini düşünüyorum, çalabilirdi ama çalmadı diye de maça etti etti diyemeyiz.
Chelsea maçı öncesi çok efor sarfetmedik ve yorgunluk olmayacak, takım moral de kazandı. BEşiktaş için geçen hafta ligi 4. bitirir yorumu yapmıştım, haftaya oynanacak Sivas maçı onlar için çok önemli, kaybederlerse olası seiycisiz maçları da hesaba katarsak moralleri bozulur kötü gidiş devam eder.
Kartlar biraz fazla olsa da sahada centilmence bir mücadele vardı, maçtan sonra oyuncular sarmaş dolaştı. İşte örnek almamız gereken hareketler bunlar. Bugün çok keyif aldığımız bir maç olmadı ama futbolu keyiflendirmek için mücadele eden herkese teşekkür ediyorum.
Last edited by Sekopej : 30.Mart.2008 at 03:02
Mesaj Yetkileri