Maç hakkında konuşalım yahu;

Maldonado açıkçası beklediğimden vasat bir performans sergiledi. Bu şekilde oynayacaksa Selçuk da oynayabilirdi yorumunu yapmıştım maçı izlerken. Daha takımla uzun süre oynamadı ve bu atmosferde böyle bir maçta hatalı oynamasını anlayışla karşılayabilirim. Ama biz Selçuk'tan aldığı topu sebepsiz yere ayağında tutması ve gereksiz çalım denemeleri yüzünden memnun değiliz.

Maldonado'nun direk paslar yapan, ayağında çok top tutmayan yapısı var diye görmüştük. Mücadele yönünden ise elinden geleni yaptı, bazı gereksiz işlere girmezse çok faydalı olacaktır.

Sol kanadımızda çok boşluk bıraktık ve buna rağmen Zico'nun orada tek başına Vederson'u bırakması Ziico adına en büyük hataydı dün gece. Golü oradan yedik ama yine de oyuna giren Semih golü attığı için kazanan haklıdır hesabı Zico'yu da tebrik ediyoruz.

Uğur ve Kazım 2. devre oyundan düştüler, Kazım yerine Önder'i alarak hem savunmaya sağlama alıp hem de Önder'in son durumunu görmüş olurduk ama bunu da yapmadı.

Lugano'yu dün biraz konsantre olamamış gördüm. Beşiktaş kalemizde çok büyük tehlikeler yaratmamış olsa da girilen pozisyonlarda onun hatası vardı, Edu O'ndan daha iyiydi bence.

Volkan eğer büyük kaleci olmak istiyorsa artık bu şekilde goller yememeli. Rüştü'den daha iyi bir form yakalamış olsa da aynı pozisyonda Rüştü olsa elini, ayağını, bacağını her yerini açar bir şekilde o topu geçirmezdi. Rüştü'den en beğendiğim özellik bu zaten.

Bir de küçük bir enstantane, Volkan aut atış öncesi yavaş hareketlerde bulunuyor ve kamera orada Rüştü'ye dönüyor. Yüz ifadesinden "Ben keşke bunu öğretmeseydim Volkan'a" der gibi bakıyordu. Tabi işin şakası, Rüştü de bu şekilde zaman geçirme konusunda gayet başarılı, maçı izlerken aklıma acaba böyle düşünüyor mudur diye geldi.