1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Kasırga, Uçurur!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

6 Gol yemişsin gayet güzel. Bu taktik dikkat ettimde GS için biçilmiş kaftan
    Tarık'ta şahane sonuçlar alıyor taktik ile. Ondan'da SS bekliyorum.
    Böylece ben taktiğimizin TOTAL DOMİNASYON efsanesini geride bıraktığına inanıyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    6 Gol yemişsin gayet güzel. Bu taktik dikkat ettimde GS için biçilmiş kaftan
    Tarık'ta şahane sonuçlar alıyor taktik ile. Ondan'da SS bekliyorum.
    Böylece ben taktiğimizin TOTAL DOMİNASYON efsanesini geride bıraktığına inanıyorum.
    Valla bugüne kadar Total Dominasyon efsanesini geride bırakacak taktik görmedim. İstersen 20. turnuvaya gir bu taktikle, bakalım ne olacak

İstersen maç da yapalım senle.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

öncelikle emeğine sağlık

taktik büyük takımlarda işe yarayacak cinsten , küçük takımlarda tam bir fiyasko ...zaten büyük takımlara taktik aramaya gerek yok klasiklerde işe yarıyor..bunlara fenerbahçeyi galatasarayı katabiliriz

mühim olan daha mütevazi kadrolarla bişeyler yapabilmek... bu taktiği denediğim takımlar salzburg , reggina ve strasbourg tu üçündede başarısız oldum 3 farklı lig.... (salzburgla ligte iyi durumdaydım fakat şampiyonlar ligi ön elemede shaktardan 4 uefa ön elemede genkten 3 yiyip elendim

total dominasyonda nispeten daha mütevazi kadrolara hitap ediyor fakat gol atmakta zorlanıyorsun ve kolay gol yiyorsun özellikle duran toplardan.. ayrıca tek forvet oynamaktan nefret edenler için sıkıntı verici bir taktik..

Mesaj Yetkileri