-
bu adam cm 2000-2001 tam bir yıldızdı.süper oynuyordu takıma ucuza getirebilirsen üç sene seni coşturuyor sonra manchester uniteda falan gidiyordu.Kennedy yetenekli bir oyuncu yalnız Türklük damarında var pek devamlılığı olan bir oyuncu değil.Tümer gibi mesela.Hammarbydeki çıkışını devam ettirseydi şu anda hollandada değil ingiltere italya gibi liglerde oynardı.Bir ara beşiktaş izledi sinan engin gitti ama nedense pek beğenmedi.daha sonra bir yerde okudum ki özel hayatı biraz sıkıntılı bir adammış geceler falan ondan takımın havasını bozmak istememiş.
Uğur yıldırım olayında ise federasyonun suçunu görmüyorum ben.Kimseyi zorla oynatacak değiliz biz.Türküm diyen adam gibi çıkar oynar.Tek kelime Türkçe bilmeyen Muzzy gelip oynamıştı Türk bayrağı ile dolaşmıştı.Oynayamadıktan sonra soranlara hiç pişman olmadığını söylemişti.Ama uğur bey kısa yoldan gitmeyi tercih etti.Oradada pek forma giyemiyor bildiğim kadarıyla.Bir maç oynatıp bıraktılar.Hani bu tek gecelik hevesini alma gibi
o yüzden gelmek istemeyene hiç üzülmeyin.16 yaşındaki nuri bile türklük bilinci alıp tercihini bu yana yapıyorsa uğura üzülmeye gerek yok.onun gibi çok kişi çıkar bu liglerden.
Mesaj Yetkileri