1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: "Trabzon'a döneceğim"

Hybrid View

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Barancim bilmiyorum bana katilirmisin ama ben hep sunu savundum Fatih ve Gokdeniz konusunda: Turkiye Ligi'nden Avrupaya acilamayan bir oyuncunun Rusya Ligi'nden Avrupaya acilma istegi tamamen hayalcilik olur...
    Tabi abi haklisin bi yerde,ama bu oyuncularin yetenekleri de ortada,yani ben onlarin yeteneklerine güveniyorum,Rusyayi basamak olarak kullanabilirler,sonucta Rusyadan Avrupaya acilan cok futbolcu var,bizimkiler de neden olmasin ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi abi haklisin bi yerde,ama bu oyuncularin yetenekleri de ortada,yani ben onlarin yeteneklerine güveniyorum,Rusyayi basamak olarak kullanabilirler,sonucta Rusyadan Avrupaya acilan cok futbolcu var,bizimkiler de neden olmasin ki ?
    Rusyadan Avrupa'ya acilan oyuncularin tamamina yakini Rus oyunculardan olusmakta.Bu acilanlar da milli takim oyuncusu olmalari sebebiyle Avrupa takimlarina gittiler.

Elbette bizim oyuncularimiz oradan da buyuk bir kulube gecebilir fakat benim soylemek istedigim Avrupaya acilmaksa bu futbolcularin amaclari Rusya Ligi'ni secmelerinin yanlis oldugu...

Rus futbolu su an Turk futbolundan cok daha geride. Her ne kadar futbolumuzu yerden yere vursak da Rus futbolu kadar da alcakta olmadigimiza inaniyorum.

Futbolda transfer bir modadir. Ornegin bir ulkenin oyuncusu yabanci bir ulkeye transfer oldugunda vatandaslari o ulkeye transfer yagmuruna baslar. Fatih bir hata yapti, Trabzonspor'u birakip gitti. Ardindan Gokdeniz, Gokhan ve su an Rusyaya gitmeye can atan bazi oyuncularimiz bu hataya eslik ettiler.

Rus ligine giden oyuncularin "Avrupa'ya acilmak istiyorum" sozleri cok da inandirici gelmiyor bana. Herseyin tamamen duygusal olduguna inaniyorum

Mesaj Yetkileri