Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: "Teklif gelirse kabul ederim...!!!"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Onun Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramadığını düşünenlerin sayısı bir hayli fazla.Orada yapılanlardan demek yerine söylenenlerden desem daha iyi ifade etmiş olurdum kendimi.Yani kısacası türk hocaya büyük takımlarda fazla tolerans tanınmıyor.Ben Ertuğrul hocanın en az 10 sene takımın başında olmasını istiyorum ama herkes benim gibi düşünemeyebilir.Daum isimi geçiyor Gs için.Daum türkiyeyi tanıyan bir hoca.Olabilir bence..
    Yok artık lebron.... oldu olacak lorant gelsin walla (getirirlerse şaşırmam artık) Ya neden alman almak zorundayız seneyede bu duruma düşersek kim hesap verebilecek..A.polat kallinin önerdiği bi ismi istiyormuş buda büyük ihtimal falco götz olur... zaten başkasınıda almayı beceremezler..Galatasarayı yönetenlerin hali bu işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerets gelsin.O da Almanca konuşuyor en azından. Eğer bir alman gelecekse Daum gelebilir diye düşündüm.Türkiye'yi çok iyi tanıyor.ŞAmpiyonluklar yaşamış.Hem gelirsede 3 büyük takımı çalıştıran tek hoca olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yusuf bir Götz gelecek diyorsun,cok eminim diyorsun,simdi de Topmöller Galatasaraya gelebilir diyorsun.Yani bence böyle emin konusmaya gerek yok,ortami kirletmekten baska birsey yapmaz bu konusmalar.

Dilegim Kallinin pilini pirtisini alip kulüpten defolmasi ve yerine tecrübeli birisinin gelmesi.Van Gaal olabilir.
    Baran abi bak simdi Götz bence 95% Galatasarayda eger Kalli kalirsa, eger Kalli tamamen defolursa Töppmöller gelecek..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri