Oyunu silip tekrar yüklediğimde bu hata ile karşılaştım. Yönlendirdiği linkteki paketi indirip kurdum ama değişen birşey olmadı. Oyunu defalarca yeniden kurdum. Bir türlü olmayınca oyunu yükledikten sonra Program Files içerisinde yer alan Sports Interactive dosyasına baktığımda Data dosyasının içi bana biraz tenhalaşmış gibi geldi. Yani içinde eksik dosyaların olduğunu gördüm. Eğer yükleme yaparken bu kısımlar yüklenmiyorsa Cd bozulmuştur dedim. Ertesi gün için yeni Cd alma planları yaparken oyunu tekrardan sildim. Silme işlemini bitirdikten sonra Belgelerim içindeki ve Appilacition Data içerisindeki (cache dosyasını sildiğimiz yer) Sports Interactive dosyalarınıda sildim. Taktım tekrar Cd'yi tam olarak hatırlayamıyorum ama oyunu kurarken 2 seçenek var. Bir tanesinde zaten devam dersek kendisi yüklüyor birde kurulacağı yeri biz seçiyoruz. Ben daha önceki tüm yüklemelerde otomatik olarak yüklemişti.
Bu sefer kurulacağı yeri kendim seçtim. C sürücüne kurdum. Sonra bir tıkladım Fm simgesini ve oyunum açıldı.
Hani bu şansa mı oldu mu? gerçekten bu problemin çözümü bu mu bilmiyorum. Ama bu şekil yükledikten sonra data klasörü içindeki dosyalar yerli yerine gelmişti ve oyunda açıldı.
Umarım benim kadar şanslı olursunuz.![]()

Alıntılı Yanıtla