-
Nurullah Sağlam'ın gelişiyle Antepspor'da futbol adına bir iyileşme başladı diyebilirim... Ama bunu Nurullah Sağlam'ın tek başına yaptığı söylenebilir mi, emin değilim... Hocayla beraber takıma yeniden dönen isimlerin de, bu "iyileşmede" fazlasıyla katkıları olduğunu düşünüyorum...
İsmini en başta zikredeceğim adam İlhan Özbay... Gerçekten Türkiye standartlarında "kaliteli" diyebileceğimiz bir kumaşı var... Burak kardeşimle bunu konuştuk ama buraya da yazayım, gelecek sezon CA'sı ve belirli özellikleri kesinlikle artırılmalı... hız, hızlanma, konsantrasyon değerleri gayet iyi... sezon sonuna dek kiralık olduğu için ben elleyemeyebilirim, ama bu adamın özellikleri Bank Asya 1.ligine göre verildiği için haksızlık oluyor... neticede görüyoruz ki, Süper ligde de gayet iyi oynuyor...
Bülent Bölükbaşı da son 3-4 maçtır koptu gidiyor, adam resmen takımı sırtlıyor... çalışkanlığı hakkında Güntekin Onay birşeyler söyledi geçen, sakatlığı döneminde kendisiyle aynı spor salonunda çalışmışlar, "ben 30 dk sonra kaytarırken Bülent 3-4 saat çalışırdı" diyor...
Erdal Güneş de 1-2 maçta sonradan girmesine rağmen gayet iyiydi, en azından bu kadar aradan sonra çıktığı her maçta tam hazır bir görüntü verdi...
Gençleri de dikkatle izleme fırsatı buldum biraz, onları da yakında yazacağım...
Mesaj Yetkileri