-
Bugün bozüyük'teydim (sonrada kadıköydeydim iki maçtada aynı skorla iki galibiyet ve hatta iki maç ta ilk yarı 1-0 ikinci yarı 2-1) (Garip bi gündü evet)
Valla bozüyük ya çok günündeydi ya da buraya kadar şansının yardımıyla gelmiş iki orta saha oyuncusu cezalıydı ama Sarıyer'de de İlker cezalıydı... Sarıyer baştan sona üstün oynadığı maçta önce genç Mustafa'nın inanılmaz hatasıyla yenik duruma düştü ama bir türlü üstünlüğü ele geçiremeyen Bozüyüklü oyuncular manasız itirazları sonucu sürekli kart görüp en sonunda 10 kişi kaldılar. Bununla beraber takıma yerinde ve doğru müdahaleler yapan Orhan Yüce sayesinde Sarıyer 3 puanı aldı ve kefeni yırttı diyebiliriz haftaya Güngören gelecek Sarıyer'e ki bence bu grupta Sarıyer'in ne kadar yükselebileceğini gösterecek ve de bu grupta tartışmasız haftanın maçı Elhadji ile beraber seyredeceğiz... Bu arada özel olarak Sarıyer'de iyi oynayan oyuncular Kaptan Birand (Her zamanki gibi) ve de Çağdaş Topal'dı. Çok kötü olan Bozüyük'te ise golü atan Taylan Uzunoğlu nispeten daha çalışkan gözüktü, Ali Öztürk ise (vaktinde) vaad ettiği umut düşünüldüğünde beni sadece üzdü diyebilecem...
Mesaj Yetkileri