Originally Posted by
YusufT
ayrica Deivid'e long shot olarak 17 verilmis.. Deivid 3-4 tane uzaktan gol atti diyemi verildi? cünkü Deividin uzakta vurus denemelerinin yüzde 80% taraftarlara gidiyorda..
[QUOTE=Onurap;1033385]
Deivid uzun şut 17 ppm= uzaktan şutlar
M.topalda deivid kadar şut atıyor hatta golde attı ama uzun şut 11 ppm=yok
Lincoln 15
Şimdi deivid isabetli atıyor demeyin çoğunu tribine atıyor lincoln dende iyi olacağını hiç sanmıyorum.
Albelda pozisyon alma:18 aurelio 19.Bu biraz abartı değil mi 16-17 aurelio için çok mu kötü olacaktı?
bu arada ilginç bi istatik aurelio dünyada en iyi pozisyon alan 10 oyuncu içerisinde makalele felan sollamış hepsini. 

Originally Posted by
YusufT
Bunada lafim olacak. hangisini alirsiniz Albelda'mi Aurelio'mu? Aurelio derseniz futbol bilginizden süphe duyarim..
Albelda dünyada kendini kanitlamis, Ispanya'nin milli takiminin vazgecmez oyuncusu, sahada tam bir lider oyuncu. Aurelio ondan iyi oluyorsa vallaa, ya ben hic bu süperstar aurelio'yu izlemedim yada bunda bir hata var..
Demekki neymiş? Araştırmacılarımız araştırmasını güzel yapıp ona göre sağlam bir veritabanı oluşturuyormuş.
Tek tek yorumlamayacağım Aurelio'yu, Deivid'i. İzleyenler yeterince gördü zaten bugün. Dediklerinizin tamamen tersinin çıktığınıda gördük arkadaşlar ki ömer abi olsun cengiz abi olsun defalarca cevap yazmalarına rağmen.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !