-
Gerçektende muhteşem bir galibiyet aldık.
Maçın ilk yarısında oynanan futbol iç açıcı değildi.Ne bir pres,ne de bir atak vardı.Chelsea elini kolunu sallaya sallaya kalemize geliyordu.Bunlara 13.dakikada kendi kalemize attığımız golde eklenince moralimiz sıfır oldu.
İlk yarıda chelsea'nin de fazla baskılı oynamamasını ben fenerbahçe için bir şans olarak görüyorum.
Devre arasında zico oyuncularına ne söylediyse bilmem.Ancak 2.yarı bambaşka bir Fenerbahçe vardı.Rakip sahada pres başlamıştı ve bunu verimide alınmaya başlandı.Baskımız arttırdık ve en nihayetinde golü bulduk.Beşiktaş maçında da mükkemmel oynayan kazım kazım hazırlanışı itibari ile çok güzel bir gol attı.
Bu maçı kazanmak için oynadığı göstern Fenerbahçe hız kesmeden 2.golü aramaya başladı.Tabi bu arada chelsea'nin atakları olmuyor değildi.Ancak kalemizde öyle bir isim vardı ki.Chelsea'ye gol izni vermedi.
Dakikalar 78'i gösterdiğinde sevilla maçı aklıma geldi tam bu dakikalarda bulduğumuz bir gol ile turu geçmiştik.Böyle düşüncelere dalmışken deıvıd'in atmış olduğu o muhteşem o olağanüstü golle yerimden fırlamam bir goldu.Gerçektende mükemmel bir goldü.
Karşılaşmayı 1-0 yenik durumdan chelsea gibi bir dev karşısında 2-1'e çevirmek gerçektende her takımın harcı değil.
Güzel bir galibiyet ve avantajlı bir skor elde ettiğimiz için çok mutluyum.Takım elinden geleni yaptı ve bizlere Türk Milletine tarihte ender rastlanır bir galibiyet armağan etiiler.
Hala chelsea'yi savunan arkadaşlara bir kere daha düşünmelerini öneriyorum.Biz dün akşam Dünya'ya bir kere daha Türk Ulusu'nun büyüklüğünü gösterdik.Artık böyle maçlarda bırakın bu fanatizmi.Fenerbahçeli arkadaşlar ve dün Fenrbahçe'yi destekleyen arkadaşlar siz bu arkadaşlarla muhatap olmayın.ZAFERİN KEYFİNİ SÜRÜN.TEBRİKLER FENERBAHÇE...
Mesaj Yetkileri