1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: zonguldakspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default zonguldakspor

merhaba arkadaslar ben zonguldakta yaşıyorum ve zonguldaksporla karıyere baslamak istyorum ancak zonguldakspor 3.lg4. gurupta olmasına rağmen karyere başlarken alınmıyor bu sorunu nasıl halletmem lazım benım lütfen blen br arkadaş yardımcı olursa sevinrim.bu arada datası large actım acılsın takım dıe ama olmadı yınede

bakın burda z.burnuda kalıo

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Oyunda sadece 2.Lig B klasmanı var... 3.Lig mevcut değil...

İlle de oynayacam dersen, editörden herhangi bir takımla "swap" yapman gerek arkadaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Large database birşey değiştirmez. Arkadaşın da dediği gibi editöre girip herhangi bir 2.lig b klasmanı takımıyla değiştirmen gerekir. Örneğin 2.lig B Klasmanı 4.grup'da Arsinspor'un yerine Zonguldakspor'u koyabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kardeş Keşke 3. Ligimizide yapsalar ama 2. lig b kategorisi gruplarına kadar mevcut. Aynen resimdeki gibi yaparsan oynayabilirsin...

Oyunu açarken veritabanını default olarak seçersen yaptığın değişikliği göremezsin. Kaydettiğin veritabanını açacaksın...
    Last edited by SAİT71 : 04.Nisan.2008 at 14:54

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008

sırasıyla giriyorsun. Data Editör iconunu göreceksin.

tıklayıp editörü çalıştırıyoruz ve THEFM'nin anlattığı gibi uyguluyoruz. Ben yaptığım anlatımı kaldırmak zorunda kaldım çünkü bazı pürüzler vardı. Yukardaki yollardan yapamayan arkadaşlarımızın sorularına bilgimiz çerçevesinde cevap vermeye çalışırım.

THEFM bilgilendirme için teşekkürler.
    Last edited by DisCo : 04.Nisan.2008 at 13:15

Nesil
    2007
    Yer
    34

Teşekkürler Güzel Bir Anlatım Olmuş.
    Last edited by ShevAnil : 04.Nisan.2008 at 13:27

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yaptığınız butun yardımlar için hepnize ayrı ayrı teşekkür ediyotum dedğinzi yapmak üzere editöre tıkladım ama aşağıdaki yazı önüme geld bende oyunu sildim tekrar c/proga......... ya kurdum ama yine editöre tıladığımda bununla karsılastım yıne sıldım bu sefer d sürücüsünde bir yere kurdum oyunu ama farkeden birsey olmadı cok fazla soru sordumu düşünüyorum ama bilen varsa sölerse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bu Gerçekten Faydalı Birşey Oldu Bende Yıldırım Bosnamı Koymaya Çalışacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Disco Senin Yöntemini Uyguladım.. Şuanda Lig Kurmaya Çalşıyorum ama Seçilecek Ülkeler Arasında Türkiye Gözükmüyor
    Resim;
    Yaptığım anlatımı kaldırdım. THEFM adlı arkadaşımızın yaptığı anlatım sizi daha kesin sonuca götürecektir. O şekilde uygulamayı denersen sanırım sorunun düzelecektir.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yaptığınız butun yardımlar için hepnize ayrı ayrı teşekkür ediyotum dedğinzi yapmak üzere editöre tıkladım ama aşağıdaki yazı önüme geld bende oyunu sildim tekrar c/proga......... ya kurdum ama yine editöre tıladığımda bununla karsılastım yıne sıldım bu sefer d sürücüsünde bir yere kurdum oyunu ama farkeden birsey olmadı cok fazla soru sordumu düşünüyorum ama bilen varsa sölerse sevinirim.

C:\WINDOWS\system32 içine burdan indireceğin dosyayı atıp dene bakalım.

Tıkla

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Oyunu silmene gerek yoktu. Disco'nun da dediği gibi msvcp dosyasının eksikliğinden kaynaklanıyor bu hata. Bende de aynı şey yaşanmıştı. C:\WINDOWS\system klasörünün içine indirdiğin 488 Kb'lik dosyayı yapıştır. Sorun çözülecek ve editör açılacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

teşekkür eden arkadaşımada ben teşekkür ederim.Yardımcı olmazsak zaten forumun bir amacı kalmaz diye düşünmekteyimmm

Soruna gelince kardeş, silmeden önce, eğer pcde yüklüyse Kaspersky virüs programını kapat öyle dene kardeş bi bakalım olcakmı, Veya başka bi virüs programı varsa onu kapat. Engelleyebilir programın açılmasını...Sanmıyorum ama. Yukarıdaki dosyayıda indir DİSCO arkadaşımın verdiği dosya sende eksik ve onu bulamıyor programı..

Kardeş birde aşağıdaki resimde seçili olan dosyayı System 32'ye girerek kontrol et, bakalım varmı yokmu, büyük ihtimal bu dosyayı bulamıyor program.

Last edited by SAİT71 : 04.Nisan.2008 at 14:51

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

cok saolun valla çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sorun halloldu konu kapatılabılır tesekkur ederım
    Last edited by Trabzonspor : 04.Nisan.2008 at 15:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri