1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kardeşlerim teşekkürler iyi dilekleriniz ve görüşleriniz için, fakat benim anlamadığım bir konu var. Cisse'yi Bursaspor ücretsiz önerdi bende aldım. Yıllık 66.000 YTL ye oynuyor. Türk vatandaşlığı olmamasına rağmen TFF 1. LİG'de oynayabiliyor?? Aklım bi türlü almadı. Yabancı olarak gözüküyor fakat maçlarda oynuyor ilginç...

Neyse oynadığım maçların ve yaşanan gelişmelerin SS leri..

EN ÇOK OYUNCUYU BİZ ALDIK

Kırıkkalespor TFF 1. Lig öncesinde yaptığı transfer ile rekor kırdı. Tam 33 tane oyuncuyu renklerine bağlarken, 24 oyuncuyuda gönderdi.. Yani takım baştan sona yenilendi...

İSNTABUL'DAN 3 PUAN

MKE Kırıkkalespor zorlu Kartal deplasmanından attığı tek golle 3 puanı kopardı. Maçta etkili olan taraf Kırıkkalespor'du..

ERCİYES 1 PUAN

Kırıkkalespor ligin güçlü ekiplerinden Erciyesspor'a konuk olduğu maçtan 1 puan alarak haftayı avantaj ile kapattı. Lige yeni çıkmasına rağmen 3 durumda olması teknik heyet, yönetim ve taraftarlarca memnuniyetle karşılandı...

ALTAY FARK YEDİ

MKE Kırıkkalespor TFF 1. Ligde oynadığı 4 maçın 3 tanesini kaybedip bir tanesinde beraberlik alan Altay'ı deplasmanda farklı geçti. Kırıkkalespor alt yapısından yetişen 23 yaşındaki Mustafa Karakaya hat-trick yaptı... İlk yarısı 2-1 Kırıkkalespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçlardan sonra puan durumu şu şekilde oluştu. İlk önce Altay maçı sonra puan durumu

TFF 1. LİG PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ANTALYA'YA TEK KURŞUN

MKE Kırıkkalespor ligin güçlü takımlarından Antalyaspor'u 90. dakikada attığı golle 1-0 devirerek 3 puanla haftayı kapattı. Takipçilerinin ve liderin puan kaybetmediği haftada Antalyaspor gibi zorlu bir rakibi yenmenin önemli bir iş olduğunu açıklayan Aydoslu 90 dada atsak 3 puanı almayı bildik dedi.

PUAN DURUMU

Last edited by SAİT71 : 05.Nisan.2008 at 03:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri