Quote Originally Posted by kaanburak
Tuncayın yaptığı masumane bişey.galatasaraylılar ortalığı galeyana getirmeye çalışıyor.zaten her taraftarı başlı başına provokatör olan bi tyakımdan bu beklenir
Kaanburak sana simdi iki tawsiyem olacak uygula bunları kendine gelirsin ha senin gibi düşünen baska arkadaslarda uygulasın.

Simdi iki elini kafana koy sonra sonra sımsıkı bir şekilde bastır sonrada bi salla bak dünyaya geri dönmüş gibi olacaksın.

Ben GS'liyim arkadas provakatörde degilim ama bu demek degilki pislik yapmayana yapmıyacam. Önce kendi önünüzden yiyin.

Zaten yöneticilerin dedigi gibi cok basit eger 3-1 veya 4-1 bitseydi ilk yarı gerçektende malzeme edeceginiz seyler boldu. Sizin statta ne zamandan beri yumurta satısı yapılıyor bakın burada adam gibi yazıoum yazmayada devam edecem elimden geldigince ama asıl provakatör olan sizler sinir düzenimi en üst sınırına getimeyi başardınız. Bundna sonra agzımdan cıkacak her cümle için Yönetimden özür diliyorum.

KAANBURAK Su anlayısını degistirmenide senden kendi açından iyi olacagı için istirham ediyorum.Ve gene son sözüm su FENERBAHCELİ ARKADASLAR ÖNCE KENDİ ÖNÜNÜZDEN YİYİN SONRA DA BİZİM PAYIMIZA ORTAK OLURSUNUZ.