Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    Gaza gelmeyin diye uyarıyorsunuz, sizin üsluplarınızın da aşağı kalır yanı yok. Aradaki rütbe farkı yüzünden kullandığınız cümleler o kadar sert oluyorki, net aleminde olduğumuzu unutuyorsunuz sanırım.

Lafım özellikle size değildir Sekopej, bu şekilde davranan yöneticileredir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sana istersen iyice arastirip liste bile cikartiririm

Ben birtek Fenerbahcede böyle oluyor demiyom, Galatasaray, Besiktas, hattaa 3.ligte bir takimada böyle seyler olur..

Galatasarayin 10 puan civari tartismali puani var diyorsun, ama sunu unutma en az o kadarda hakemlerin engellemeriyle alamadigimiz puan var!

Konu burda bitsin, hic bir yere varamayiz kavgayla..

Mesaj Yetkileri