Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haksızlıklığa karşı keşke Fenerbahçe'ye hemen hemen 1 sezon boyunca penaltı çalınmadığı dönemde de mücadele edilseydi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EreN View Post
    1,5 haftadır kullanmadığım yetkilerimi bu maçla kullanacağım.
    Şu soruları yönelteyim siz gsli arkadaşlara.
    Siz ümitin, hakanın kendini yere atmalarıyla kazandığınız penaltılardan sonra niye böyle şeyler konuşmadınız? ya da 2 dakika uzatılan maçta 92.36'da attığınız golden sonra niye böyle konuşmadınız? fanatiklik yapmaya gerek yok. Ceza almak istiyorsanız tamam benim için problem yok.
    Bu üslup kimseye birşey kazandırmaz. Fenerbahçe'li olabilirsin hatta yöneticide olabilirsin ama , insanlar bu maç ile ilgili yanlış buldukları şeyleri dile getiriyorlar diye sana verilen o yetkileri bu maçla kullanacağım demek ne derece doğru ?

Ayrıca bunun Gs'li , Bjk'lisi falan yok. Maçı izlemedim ama herkes penaltıya penaltı değil diyor. Mackolikten takip ettim 2-1 oldu maç bitti kaç dakika uzatıldığını da bilmiyorum . Herşeyde cezayı ön plana çıkarmak bir çözüm değildir. İyi o zaman kimse eleştiri yapmasın. Nasılsa sonunda ceza almak varmış. Bu arada Ulusoy'da gitti tabi herşey düzeldi Türk Futbolunda.

Maça dönecek olursak Fenerbahçe yine çok önemli bir 3 puanı aldı. Kaybetseydi Sivas'ın şampiyonluk şansı çok daha artacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe futbol oynamadan neyi hakedecekti ? Bırakın Allah aşkına, birde zeyitnyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem hatası ilk defa Fenerbahçe'ye mi yapıldı yaaa ? Acaba hakemler sezon başından beri %100 doru kararlar verseydi BJK 4. GS 2. olur muydu ?

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Haksızlıklığa karşı keşke Fenerbahçe'ye hemen hemen 1 sezon boyunca penaltı çalınmadığı dönemde de mücadele edilseydi.
    Keşke abi ama konu Fenerbahçe olunca herkes bunlara karşı ahkam kesiyor malesef..

Maç için yorum yapmaya girdim bir baktım.Konu kitlenmiş.Bütün hevesim kaçtı açıkcası.

Galatasaray,Beşiktaş vs. son dakikalarda kazanınca iyi oluyor da Fenerbahçe son dakikada atınca da mı kötü oluyor.

Maça gelirsek,bence maçın hakkı Kayserispor'undu.Maç boyunca çok iyi mücadele ettiler.Çok iyi savunma yaptılar.Penaltı pozisyonu penaltı değildi bence.Bunun üzerinde fazla durmamak lazım,aynı şey Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da başına geliyor.Oynanan futbolu konuşalım .. Fenerbahçe de çok da fena oynamadı,tecrübesiyle kazanmayı bildi maçı.Nöbetçi golcü Semih yine girdi attı,golünü.

Şahsım adına bu son dakikada gelen golün bizi şampiyonluğa getireceğine inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçe

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son yıllarda Türkiye de izlediğim en taraflı maçtı..Hakem Sivriselvi bu kadar yanlı yönetmese de Fenerbahçe oynadığı güzel futbolla Kayserisporu yenebilirdi ama Hakan Sivriselvi verdiği yanlı kararlarla maçın önüne geçti ve bu önemli galibiyete leke sürdü..

kesinlikle bir daha görev almaması gerekiyor bu hakemin..araştırıldığı taktir de altından çok şey çıkabilir bu maçın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hakem hatası ilk defa Fenerbahçe'ye mi yapıldı yaaa ? Acaba hakemler sezon başından beri %100 doru kararlar verseydi BJK 4. GS 2. olur muydu ?
    G.Saray'ı bilmem ama Beşiktaş'ın çok daha üst sıralarda olacağına adım gibi eminim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Uzatmayın arkadaşlar. Sanki fener her maçında hakem hatasıyla kazanıyor. Geçiniz efendim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Evet oLmazLardı.

Beşiktaşın şu an ki puan hanesine +10

GaLatasarayın +7 ekLersen ne yapıyor. Ben hesapLayamadım ama sanırım sen hesapLarsın artık
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Penaltı yanlış karar,bunu kabullenmemiz lazım.Ama gol pozisyonunu kafede tam olarak göremedim.Bu arada sanırsam 3 hafta önce falan Galatasaray-Kayserispor macında yerlerde sürünen Kayseri ile bugün durmadan koşan sanki şampiyonluga oynarmış gibi mücadele eden Kayseri beni şaşırttı.

Ne alaka Mertcan o kayseri bu kayseri. O macta biz oynadık, oynatmadık. 2-0 geriye düşen bir takım ne kadar mücadele edebilir ki?

Bu mac için söylenecek hiç birsey yok. ilk gol penaltı alakası yok. 2. gol ofsayt tabi hakem göremdi bunları ! 2. golü anlarım da penaltıyı calmasını kabul edemem...

Tebrikler fenerbahce sampiyonluk yolunda altın degerinde bir 3 puana sahip oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi üşenmeyeceğim eski konuları tek tek çıkarıp bakacağım bugün hata hata diye ortalığı yıkanlar o zamanlar neredeydi?

İlk maçta Edu haksız atılmadı mı? Üstelik 30. dakikada ve o maçı kaybettik. O maçtan sonra ne yorumlar gelmiş merak ediyorum?

Servet son dakikalarda 5 metre ofsayttan gol attığında ne yorumlar gelmiş merak ediyorum?

Hakem kötü müydü evet kötüydü. Başka maçlarda başka hakemler de kötü müydü evet kötüydü.

Yani hep söylediğimiz gibi hakemlerimiz kötü mü evet kötü. Ve bu kötü hakemlerden memnun olmadığımı senelerdir söyler dururum ben ama hakemler aynı şekilde devam ederler hatalar yapmaya...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Evet oLmazLardı.

GaLatasarayın +7 ekLersen ne yapıyor. Ben hesapLayamadım ama sanırım sen hesapLarsın artık
    dogru dogru..

TRT 1 macin genis özeti var, bakalim gollere iyice..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet oLmazLardı.

Beşiktaş'ı anladımda Galatasaray +7 ne oluyor ? Galatasraya bu sene çalınan penaltıları bir daha izlemeni öneririm Neyse konu Fenerbahçe-Kayseri Fenerbahçe takımı olarak bu maçı iyi oynayarak kazanmak isterdik iyi oynayamadık Chelsea maçı öncesi çok güzel moral oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben artık forum içerisinde üslup kaygısı güden biriyim. Herşeyi güzel bir dille anlatın tartışın yorumlayın. Zaten silmeyiz öyle bir mesajı.
    Ama gidipte vay efendiiiiim şöylede böyle.. gibi başlamak yakışık değil.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam işte serkancım bizim ve herkesin istediği bu zaten. KabuL etmek. Biz herkese yapıLmıyor demiyoruz ki. Burda ki çoğu arkadaşın hemfikir oLduğu nokta Fenerbahçe kazanmasına rağmen hakem hataLarı iLe kabuLLenmemesi.

Herkes zatne senin gibi objektif oLsa. OLay feLan çıkmaz

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hatalar Önceden de Yapıldı Bunlar GS'Nin Yararına BJK'nin Zararına Oldu. Peki Siz Neyi Savunuyorsunuz? Penaltı Penaltı Değil Gol gol Değil..

Ligimizin Bukdar Çekişmeli Gittiği ve SOn Dönemlere Girdiğimiz Şu Anda böyle Hatalarla Ligin Kaderini Etkileyen Hakemler Gece Rahat Uyuyacaklarmı Acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Böyle aşağılık bir adam görmedim"

Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için "20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

"Benim söylemek istediğim tek şey şu; Anadolu'dan şampiyon çıksın yalanını artık bıraksınlar. Bugün sahada bir zavallı vardı. Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi. 20 yıldır futbol oynuyorum böyle aşağılık adam görmedim. Ben üst düzey futbol oynadım kimin ne yapmak istediğini çok iyi bilirim. hakem camiasında çok iyi insanlar var ama bu hakem böyle biri değil"

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet oLmazLardı.

Galatasaray'a +7 mi?O nasıl oluyor Hayrettin abi açıklar mısın acaba?Merak ettimde.

Neyse sorun degil yav,lig zaten Galatasaray-Fenerbahce macinda belli olacak.Eger biz her macimizi kazanirsak zaten Fener ilgilendirmez bizi.
    Tek dilegim Tffnin yine sacma sapan cezalar yüzünden sahamizi kapatmamasi,hakemlerin son haftalarda aleyhimize gösterdigi kararlarin bir daha gösterilmemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar biraz kafamızı dinlendirelim..Ntv izleyin arkadaslar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maç sonrası Lig TV kameralarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemine yönelik ağır ifadeler kullandı. O sözler:

" Bıraksınlar bu Anadolu'dan takımlar çıksın zirveyi zorlasın palavralarını... Böyle birşey yok. İnsanları kandırıp boşuna heveslendirmesinler... Bugün sahada çok kötü bir hakem vardı. Kaybettiğimiz puanlar önemli değil. Futbolda yenilirsiniz, yenersiniz bu doğaldır. Ama sahada gördüğünü çalmayan bir hakem vardı. Ben açık yürekli bir adamım. Hakem camiasında iyi adam vardır kötü hakem vardı. Buna inanıyoru. Ama şunu açık bir şekilde dile getirmek istiyorum. Ben böyle aşağılık adam görmedim. Yenilgiyi değil haksızlığı hazmedemiyorum. Maçta hakemi konuşmak istemezdim ama sonucun önüne geçti."

Yorum yok..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi bütün arkadaşLar biraz daha sakin oLsun.. GerginLiğe gerek yok .

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tolunay bey maalesef hakli, böyle seyler negatif etki veriyor ligimize..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi.
    Hangi iyi niyetle mücadele etmiş takımı acaba.90 dk boyunca yerden kalkmadılar.Sahada ne pislik varsa yaptılar.Bide iyi niyet diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tolunay Kafkas kurduğu o cümle ile kendisine zarar verdi , kişiliğini yansıtmış diyecek birşey yok

Nesil
    2007
    Yer
    34

Helal Olsun Tolunay Kafkas'a Ezilmeyin Artık ŞU Büyük takımalr Karşısında..

öyle yada böyle kazanmış fener tebrik ederiz.ama bazı arkadaşlar fener artık şampiyon falan demiş,komik.fb'nin aldığı bu galibiyet şampiyonluğumuza engel olamayacak eğer yarınki maçımızı alırsak bundan sonraki tüm maçları alıp Adnan Polat'ın tabiriyle ; 20.45'de şampiyon olacağız
    maçı izlemedim ama 2 golde tartışmalı deniyor .hakemi tebrik etmek lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam işte serkancım bizim ve herkesin istediği bu zaten. KabuL etmek. Biz herkese yapıLmıyor demiyoruz ki. Burda ki çoğu arkadaşın hemfikir oLduğu nokta Fenerbahçe kazanmasına rağmen hakem hataLarı iLe kabuLLenmemesi.

Herkes zatne senin gibi objektif oLsa. OLay feLan çıkmaz
    Hakem hatalarını kabullenmeyen mi oldu ?

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri