Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

11 39.29%
  • Galatasaray

9 32.14%
  • Berabere

8 28.57%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 205 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray

Nesil
    2006

İddaa'da Gençlere çifte şans vermiştim bu haftada elimiz boş kaldı.

Lincoln yapacağını yaptı ve attı. G.Saray artık kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah tüm rakiplerle puan farkı 5 olucak eğer yanılmıyorsam

Derken attı GS

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kalli yok,Lincoln var...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lincooln beee. Çok güzel vurdu. 3 puanı kurtarırız umarım.

Nesil
    2006

Bu hafta üç büyüklerin maçlarında hep +5 oynandı ve Gençlerbirliği kendi sahasında ise üç büyüklere karşı hep son dakikalarda yediği gol ile kaybetti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende kesin bir ugursuzluk var denizli macı da bu macta 0 0 diye kapattım. Sporx e girdim bi baktım gol olmuş

Lincoln atmış. bugun cok iyi oynadı lincoln harikasın ulAn ...

Nesil
    2006

Mehmet Naz kontra atağa kalkıyor ve saha zemininden düşüyor, artık Ankara Kulüpleri şu stadlarını yaptırsınlar. Kendi cezalarını çekiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yan hakem kendi yarısahasında ki Isaac'a ofsayt çaldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'ü Sion maçından beri böyle istekli görmemiştik .Tekrar teşekkürler çocuklar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Gençlerbilriği hakemin etkisi ile üç puanı kaybetti. Verilmeyen penaltı, ofsayt olmayan ofsayt. Sağlık olsun. Dün ağlayanlar bugünde Gençlerbirliği için ağlasın. G.Sarayın galibiyetine sevinmesin. İki yüzlü olmadıklarını orata koysunlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Öncelikle tebrik ederim ama dünkü maçtan bir farkını görmediğimi de belirtiyorum.
    Verilmeyen net penaltı. Kendi yarı sahasından çalınan ofsayt. Bence maçın kaderini bunlar etkiledi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Lincoln´un son dakikadaki frikigi gol olsaydi tadindan yenmezdi.

Lincoln lincoln lincoln lincoln !

Kalli gider,Lincoln ile hayat yeniden baslar !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Yan hakem kendi yarısahasında ki Isaac'a ofsayt çaldı.Bakalım bugün cıyak cıyak ağlayanlar sşimdi ne diyecek ben söyliyeyim "hakem öyle görmüştür.".
    Ne diyecegiz biliyor musun ? Sizin dediginizi ''KAZANDIK'' !!!
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hemen kulp bulmayın beyler, bırakın da keyfimizi yaşayalım. Ayrıca dün ki maçta yapılan rezalet bu maçta görülmedi. Hakem hatalıydı ancak dün de sizin dediğiniz gibi FUTBOLDA HATALAR HER TAKIMA OLUYOR !

Aslanım Lincoln, sonunda senden bekleneni verdin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı tebri Ederim hakemlerimiz kararları ile bir maça daha damga vurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yine son dakikalarda gelen bir gol ve şampiyonluk yarışı...

Ne diyeyim.Maçın hakkı kesinlikle beraberlikti..

Tebrikler Galatasaray...

Bu arada G.Saray tribünlerinden "CHELSEA,CHELSEA" tezahüratları yükseliyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ne macin hakki beraberlikmiydi ?

Murat hade Allah askina yav,istatistiklere bak bi.Tek kale oynadik resmen.

Taraftarlar süperdi,hepsini tebrik ederim.

gercekten lincolnu bukadar istekli hiç görmemiştim super oynadı tek kelime ile mucadele etti cok top kaptı orta sahada dusuncede hemen mucadeleye devam etti tebrikler lincoln tebrikler galatasarayyyyyyyy

ankara deplasman sayılmaz...

LİN10

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Öncelikle tebrik ederim ama dünkü maçtan bir farkını görmediğimi de belirtiyorum.
    Verilmeyen net penaltı. Kendi yarı sahasından çalınan ofsayt. Bence maçın kaderini bunlar etkiledi.
    dünkü maçta nolmuş ki.

lincoln tebrikler 3 puanı aldık.şampiyon alacağız inşallah.

Nesil
    2006

Murat ne yapsınlar kendileri hakem ile anca Fenerbahçe yeniyorlar, Chelsea'den medet umuyorlar. Onlarda haklı... Ama halbuki sadece bir takıma gönül verilir...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ne macin hakki beraberlikmiydi ?

Murat hade Allah askina yav,istatistiklere bak bi.Tek kale oynadik resmen.

Taraftarlar süperdi,hepsini tebrik ederim.
    Dünde bizim hakkımızdı hakem diye tutturdunuz. Bugünde tuttursanıza tabii sizin lehinze olunca iyi oynadık kazandık hadi canım hadi...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tek kale mi Baran ?

Ciddi misin yahu.Maçı 90 dakika izledim ve Nonda'nın ilk yarıdaki posizyonundan başka net posizyon hatırlamıyorum.Gençlerbirliğinin ise 2.yarıda en az 5 net gol posizyonu vardı.Buna rağmen beraberlikti maçın hakkı diyorum sen hala bana Allah aşkına diyorsun ne diyeyim.

Gözünüzü hırs bürümüş resmen Bozmayalım.Kazandınız.Sevinin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende böyle bir galibiyetimizin olmasını istemiyordum. Net penaltı verilmedi G.Birliği adına. Bu galibiyet tabikide güzel olmadı ama zaten hakeden taraf Galatasaray'dı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tek kalemi oynadınız yav bırakın M.Çakır iki tane pozisyonda bomboş yandaki adama verse iş çoktan bitmiş olacaktı.Ayrıca bida Mustafa'nın vurduğu var tek kale buysa evet tek kale oynadınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu zeminde bu müthiş mücadele cok iyiydi. GB nin dogru durust bir pozisyonu yoktu. uzaktan sutlarla etkili olmaya calıştılar olmadı. direkten dönen toplarımız, kacırdıgımız toplar, hep biz üstündük. macın hakkı beraberlik fln degildi. hakeden bizdik kazandık.

Hakem İsaac in pozisyonunda ofsayt kararını yanlış verdi. Penaltı pozisyonu tartışılır... Keske ofsayt pozisyonunda yanlış karar vermeseydi bunu istemezdim ...

Oyunumuzla, mücadelemizle tarlada oynadıgımız macın hakkı kesinlikle bizimdi öyle oldu ; ama hakemin ofsayt kararı beni üzdü...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Murat ne yapsınlar kendileri hakem ile anca Fenerbahçe yeniyorlar, Chelsea'den medet umuyorlar. Onlarda haklı... Ama halbuki sadece bir takıma gönül verilir...

Dünde bizim hakkımızdı hakem diye tutturdunuz. Bugünde tuttursanıza tabii sizin lehinze olunca iyi oynadık kazandık hadi canım hadi...
    Önder doğru düzgün konuş. Hakemle maç kazanacak olan "ŞEREFSİZ" takım Galatasaray değildir. Herşey ortada. Konuştukça batıyorsun..

Ayrıca avrupa maçlarına gelince ; zamanında hem İngiliz hem İtalyan olupta ÇATLAYANLAR şimdi kalkmış "Türk takımını destekleyin" ayaklarına yatıyorlar. Geçin bu ayakları..

Okanin kacirdigi pozisyon.
    Nondanin bos kaleye topu auta atmasi.
    Ardanin kacirdiklari,2 kere falan kaleciyle karsi akrsiya kaldi.
    Lincolnün süper sutunu kaleci zorlukla cikarmisti.
    Servetin 2.kafa topunda top az farkla auta cikmisti.
    Sonunda gelen gol.

Genclerbirliginin pozisyonlari ortada,geldiler ceza sahasi cizgisinden,disindan öyle ciliz sut cektiler.

Kimse hakemi ortaya atipta dünü unutturmasin ! Bugün hakem hata falan yapmamistir,bu sizin dünden kalan kompleksinizdir.Galatasaray hakem hatalariyla kazanir insAllah diyordunuz dünden beri,zaten hakem süper yönetseydi bile hakemi ortaya atacaktiniz.

GECINIZZZZZZZZ !

Lincoooooooooln Lincoooooooooooooooooln !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre gerçekten beni şaşırtıyorsunuz.Sizden bu kadar fanatikçe yorumlar beklemiyordum.

G.Saray'ın bana net posizyonunu saysanıza allah aşkına ?

G.Birliği'Nin 2.yarıda doğru dürüst posizyonu yokmuş.Ben birşey demiyorum.Bu konuya da bir daha girmeyeceğim.Sağlığım açısından...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Tek kale mi Baran ?

Ciddi misin yahu.Maçı 90 dakika izledim ve Nonda'nın ilk yarıdaki posizyonundan başka net posizyon hatırlamıyorum.Gençlerbirliğinin ise 2.yarıda en az 5 net gol posizyonu vardı.Buna rağmen beraberlikti maçın hakkı diyorum sen hala bana Allah aşkına diyorsun ne diyeyim.

Gözünüzü hırs bürümüş resmen Bozmayalım.Kazandınız.Sevinin...
    Yuh Muro abartma yahu. ne 5 net pozisyonu :s aynı macı mı izledik? Organize bi atagı var mıydı gb nin ? Hep hakan ile uzaktan sut attılar.. İlk yarıda nonda ve macın basında arda nın soldan yerden ortasında okan dokunmasaydı bu da gol olabilirdi = 2 net pozisyon

İkinci yarı zaten tek kaleydik. Böyle bir tarlada mücadele ettik ve oynadık; ki futbol oynayan bizdik. Dedigim gibi hakem İsaac ın pozisyonunda hata yaptı, o pozisyon beni de üzdü...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav Baran tahrik edip durma.Büyük harfler ünlemler falan.Bu nasıl bir üslup.Burda rakip takım taraftarları var.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri