Sende haklısın Alican![]()
Sende haklısın Alican![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEME 2.MAÇI
Schalke : 1 - 0 :Chelsea
Evet Çeyrek finalde'yiz.Chelsea'yi eledik.Rakibimiz daha sut attı çünkü kapandık ondan istatikler sizi yanıltmasın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
inşallah senin oyunda yaptığını bizde gerçekte yaparız alıcan
bundeslıga 23. hafta
23. haftada maça çıkarken uzerımızde ş.lden haksız ayrılığın burukluğu le cıktımız maçtan 1-0 yenık ayrıldık.lıderlığıde bu maçla umut abiye geri almak üzere emanet ettik
[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4193/basndan**9.jpg[/IMG]
bundeslıga 24. hafta
gecen hafta alınan yenılgının ardında futbolcularla bır toplantı yaptım ve bu maçın önemn dle getrdim onlarda benım dedıklerımı yaptı ve maçı kazandık bu arada diegoda 1 aylık sakatlığın ardında sahalara 2 golle döndü.maçın 90+4de sakatlanan boumann 4 ay yok anı sezonu kapattı.
Bir Dost
Hellbells
BUNDESLİGA=23.HAFTA
Nürnberg= 2 - 1 =Schalke
Evet öne geçtigimiz maçı verdik ne oluyorr artık şampiyonluk istemiyoruz
BUNDESLİGA 24.HAFTA
Schalke: 2 - 1 :Wolfsburg
Evet maçı hak etttik ikinci yarıda ilk galibiyetimizi aldık...
GERMAN CUP
Köln: 1 - 0 :Schalke
11 İnide yedek çıkardıgım futbolcular beni her zamankli gibi utandırdılar.Zayıf rakibimize elendik utanıyorum...
NOT:FORVETTEKİ LARSEN GOL ATAMIYOR ...Hep 6 çekior.KURANYİYİ SATANLAR DÜŞÜNSÜN
Alican seni istifaya davet ediyorumUmut abi tebrikler liderlik güzel olmuş.Mustafa abi bence artık liderliği geri alman çok zor ama sende güzel gidiyorsun tebrikler.
ALMANYA KUPASI YARI FİNALİ
STUTTGART : 3 - 2 : NÜNBERG
VE İŞTE FİNALDEYİZ!!! Maça süper başladık 2-0 öne de geçtik . Son 15 dakikada 2 şok gol yedik ve maç uzatmalara gitti . Rakip 10 kişi kalınca golü bulduk ve finalde Köln ' ün rakibi olduk. KUPAYI A-LA-CA-ĞIZ!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler Yunus. İnşallah formumuz devam eder. Ama Mustafa ile aramı açamazsam oyuncularım bu stresi kaldıramaz.Bir an önce farkı açmamız lazım .
Last edited by The.Crow : 03.Nisan.2008 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Tebrik ederim Umut abi çok güzel gidiyorsun kupayı alırsın bence.
Stuttgart çok formda gidiyor.Umarım böyle devam eder
Schalke'de Chelsea'yi elemiş bravo.
W.Bremen'de iyi gitmiyor daha iyi olabilirdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok teşekkür edeirm .Murat abi Rakibimiz Manchester United...
stutgart fena açıldı.bundan sonra tutulmaz gibi.schalke de şamp ligi fatihi oldu![]()
Alican o zaman işin daha da zor.Manu'yu geçmen imkansıza yakın gözüküyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet buraya kadarmıs.Ama Ş.L'de Buraya kadar da gelmek bir başarı.Manu'ya karsı elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtıp turu geçmek için çalısacagız
Manu çok zor bir rakip Alican eleyebilirsin ama forvetlerin formsuz bence elenirsin.
İnş.Eleriz Yunus
Bana destek olanlara teşekkür ederim son olarak şunu diyorum. ŞAMPİYON BELLİ 2.KİM ??.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA.
25.HAFTA
NÜNBERG : 1 - 1 : STUTTGART
Sezonun en kötü maçını oynadık ama buna rağmen öne geçtik fakat sahadan 1 puanla ayrıldık. Bu oyuna 1 puan olduğu için seviniyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by The.Crow : 06.Nisan.2008 at 15:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
BUNDESLİGA
25.HAFTA
Rostock: 0 - 1 :Schalke
BUNDESLİGA
26.HAFTA
Schalke: 2 - 0 :Dortmund
Şampiyonlar Ligin Çeyrek Final İlk Ayagı
Schalke: 2 - 1 :Man.Unt
Manu'nun turu geçecegeini düşünüyorum...
BUNDESLİGA.
27.HAFTA
H.ROSTOCK : 1 - 3 : STUTTGART
Deplasmanda zayıf rakibimize karşı rahat bir galibiyet aldık.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA.
28.HAFTA
STUTTGART : 5 - 1 : B.DORTMUND
Sezonun en iyi futbolunu oynadık rakibi sahasından çıkartmadık şampiyonluk yolunda muhteşem bir zafer aldık.Yarışımız sürüyor!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA.
29.HAFTA
DUİSBURG : 2 - 1 : STUTTGART
Üstün oynayıp 1-0 öne geçtiğimiz maçta son 12 dakikada biri penaltıdan 2 gol yiyerek çok önemli bir yara aldık.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupanın sürpriz takımı Köln bu maça da sürpriz ile başladı ve ilk şutunda golü buldu ancak baştan sona baskılı oynayan Stuttgart 3-1 öne geçti. Hakem 7 dakika uzatma işaret etti ve 90+5 te Köln farkı bire indirdi ancak Kupa Stuttgart'ın oldu!!
LİG KUPASINI DA İSTİYORUZ BU BİZE YETMEZ!!.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA.
30.HAFTA
STUTTGART : 4 - 0 : KARLSRUHE
Kolay bir galibiyet aldık ve son 4 haftaya lider Bayern'in 3 puan gerisinde girdik. Son hafta Bayern ile oynayacağız.Son haftaya kadar puan kaybetmeyip Bayern'i de yenerek şampiyonluğu kazanmak istiyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by The.Crow : 06.Nisan.2008 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
27.hafta
Ş.l
28.hafta
29.hafta
30.hafta
31.hafta
32.hafta
![]()
Of of of şampiyonluk yarışına bak be Umut abi kazanır ve şampiyon olur.Mustafa abi yerini garantilemiş zaten.Alican kötü bir sezon geçirdi ama olsun bu güzel kariyer için teşekkürler.
Çok teşekkür ederiz yunus ve bizi takip edenlere;
34.hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alican Kalyoncu Schalke İle Neler Yaptı ???
-Sezon başlarından Stuttgart'ı yenerek kupayı aldı...
-Ş.L'de Çeyrek Final oynadı.Fenerbahçe,Sevilla,İnter,Chesela,Man.U maçlarını kazandı ...
-Lig'de 6. oldu...
-German Cup'ta yarı final oynadı...
Son olarak bizi takip eden etmeyen herkese teşekkür edeip bize msj yazan yada yazmayan kişilerin önünde saygı ile egiliyorum...
Last edited by Alicanfmfan : 06.Nisan.2008 at 19:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
OLMADI ( FUTBOLUN ADALETİ YOK )
STUTTGART : 0 - 1 : B.MÜNİH
Evet merakla beklenen maç oynandı. Üstün oynadığım rakibi kendi sahasına hapsettiğim maçta penaltıdan yediğim golle yenilerek şampiyon olamadık. Üzgünüz. Tesellimiz aldığımız Almanya Kupası. Bu maç hakkında fazla söze gerek yok istatistikler her şeyi anlatıyor.Yazık oldu. Ancak bir değerlendirme yaparsak bu durumda kaybetmemin sebebi ligin ilk yarısındaki sakatlıklar. Ligin ikinci yarısında neredeyse hiç sakatlık yaşamadım her maça aynı kadro ile çıktım. Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Saygılar Sevgiler..
Bir Dost
Hellbells
ewety direk yorumsuz koycam sonda bir degerlendırme yapcam
25.hafta
26. hafta
27.hafta
28. hafta
29. hafta
bu maçta hakem penaltı verdı ama orda penaltı yoktu
30. hafta
ss uı alamıamsım
31. hafta
32. hafta
iyi oynadık aama onlar bıtırdı
33.hafta
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/9640/32haft**w4.jpg[/IMG]
34.hafta
genel açıklama
sezonun genelınde ıyı oynadık yanlıs butun sezonu naldo ve mertesacker ıle gecırdım .cok pozısyopn bulan ama atamayan bır takım olduk.ama olsun rakıplere karsı baya ustun oynadık alı ve umut abı ıle oynadıgım maçlarda 5 maçta 2 galiıbıyet 1 beraberlık 1 malubıyet aldım.
Umut abi şampiyon olamamana çok üzüldüm.Hepiniz ligi güzel yerlerde bitirdiniz tebrikler.Kariyer devam edecekmi bitecekmi?
Büyük olasılıkla bitecek yunuscugum.Ama 1 kişi daha ekledik TSL yapacagız (:4 kişi işe (;
Stuttgart gönüllerin şampiyonu oldu
Silip süpürmüş vallahi ligi.Bravo...