Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 47. You may not vote on this poll
-
"PARAYLA ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ ALAMAZSINIZ"
Fenerbahçe’nin Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçının yıldızı Deivid, İngiltere’nin The Sun Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Deivid, Chelsea ile dalga geçti” başlığı ile gazetede yer alan habere göre; yarın oynanacak rövanş maçı öncesi İngiliz ekibine göndermede bulunan Brezilyalı futbolcu, parayla Şampiyonlar Ligi’nin alınamayacağını söylerken, sahada maçın on bire on bir oynandığını, paranın sadece oyuncu aldığını, takım kurmadığını da sözlerine ekledi.
Maçı da değerlendiren yıldız futbolcu, Chelsea’nin Mourinho dönemindeki kadar güçlü olmadığını ve takım içinde sorunlar olduğunu belirterek, ölümüne oynayarak yarı finale çıkan taraf olacaklarını iddia etti.
Deivid, kendisine ilk maçtaki gol sorulduğunda ise “Maçtan önce Kezman ile konuştuğumuzda Chelsea defansının çok kalabalık ve hava hâkimiyeti yüksek oyunculardan kurulu olacağı için bol bol şut çekmemiz gerektiğini düşündük. Ben de maç boyunca bunu denedim. Şutu çektiğimde topun oraya gideceğini tahmin edemedim. Gerçekten güzel bir gol oldu eminim ki kalede Cech bile olsa o golü kurtaramazdı” diye konuştu.
MARATON.COM.TR

Deivid'in gereksiz yere böyle açıklamalar yapması Chelsea'yı hırslandırmaktan öteye gitmez.İngiliz takımları hırslandırmaya gelmez...
Mesaj Yetkileri