Murat Özdemir - Burak Kural - Anıl Eren
Murat Özdemir - Burak Kural - Anıl Eren
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hepinize basarılar hamburg alır goturur hele basında murat abi varsa ..![]()
Vallahi lariyeri açtık ama pişman olduk desem yeridir. Almanya' ya hiç topçu gelmiyorYaser Yıldız' ı alıcam
![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
valla benım oyunumda zarate wolfsburg'da, cesar delgado schalke'de, freddy guarin'i de stuttgart aldı bılemıyorum sızde mı sorun![]()
Tanımıyan Arkadaşlar İçin Anıl Eren ben oluyorum..
Bomba Transfer Sözü veriyorum![]()
Murat Abi kalitesi ile şampiyon olur.Abi bu arada hızına yetişilemiyor.Kaçıncı kariyer.![]()
Murat yuh ya, yeter yaa, ayıp arkadaşım kaç tane kariyerin var
3 ortak, bir kişisel, yayınlamadığın kariyerlkerinde vardır senin ohooo
Vaart var diye Hamburg'uda seçmiş![]()
Favorim Benim için Fenerbahçe'den sonra gelen Schalke 04![]()
Harbiden Murat yuhKariyer manyagi oldun ciktin yav,herkesle kariyerin var mübarek
![]()
Schalke 04 Almanyada tuttugum takim oldugu icin,favorim oyunda.
baslamadan soguttunuz adamı karıyerden yahubu arada adas soz verdın mazeret kabul etmıyoruz
![]()
Tamam Adaşım Merak Etme Sözleşme Aşamasına Geldiğim 2 Dünya Yıldızı var..![]()
Murat biyonik FM oyuncusu 4 kariyer onun için sorun olmazFavorim Hamburg...
Murat Vizelerin var bide otur ders çalış
Bakalım Murat bu kariyerde kaç adam postalayıp o sayıdan fazla adam alacak.![]()
Murat abi benimle de kariyer açar mısın?![]()
Burak noldu bizim kariyer yaw bana satış mı koydun yoksaHepinize başarılar ama Werder Bremenli arkadaş 2 Kurt arasında ezilmez inşallah
![]()
Onun İçin Werder'i Aldım ehehe![]()
bu kadar emınsın adas??![]()
Mathieu Delpierre Hamburg'da !!!
Delpierre için kulübü Stuttgart'da 24 ay'da 9 milyon euro ödeyeceğiz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
werder defansa takvıye yapmalı naldo ve mertesackeren başka adam yok göbekte kanatlardada etkılı adamları az
Aaaah Ah Murat benim eski oyuncumu almış.Tebrikler.Hamburg için muhteşem transfer. Stoper ve kafa toplarına hakim.Eğer iyi bir korner dizilimi kullanıyorsan kafa ile çok gol atar.
Bir Dost
Hellbells
Murat Ajax tan Vermaelen i de alabilirsin ihtiyaç varsa
Abi şu anda oyunda değiliz o yüzden yazamıyorum.
2-3 tane oyuncuyu yüksek bedellerle gönderdim kulüpten.Defansta Kompany'nin partneri olacak
Yedekleri ise Mathijsen olacak.Sol bekte iki tane kaliteli oyuncu var.Hangisini oynatacağımı karıştırıyorum![]()
Mario Santana 5.5 Milyon Euroya Klübümüze İmza Atmıştır..
------------
![]()
Diego Buonanotte Diego'nun Alternatifi Olarak Klübümüze 100K Karşılığında Katılmıştır..
Daha 1-2 Transfer Yapacağım ve 2 Dünya Starı ile Sözleşme aşamasındayız..
Hepinize başarılar ama schalkeyi alan arkaşa sözüm Başkana güvenme Kuranyin uçar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Werder Bremen taktiği ile siler süpürür. Herkes Anıl'ı acemi gibi görebilir ama o çoğunuzdan daha usta bir menajer. Santana çok güzel bir transfer MR için devamını bekliyoruz![]()
w.bremen favorim;
diego takımı sırtlayan isim hem gol hem assit kralı olr:d
Hepinize başarılar.Werder Bremen alır götürür
turksportal...
herzaman takipcinim
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
Van der Vaart alır götürü işi. Tabi Murat Abi satmazsa.![]()