Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 47. You may not vote on this poll
-
Gönlümden geçen, istediğim skor tabi ki herkes gibi Fenerbahçe'nin tur atlaması. Açıkçası deplasndaki maçı kazanacağımızı sanmıyorum ya berabere biter ya da 2-3 fark yiyerek eleniriz.
İlk dakikalarda gol yesek de ümidim kırılmaz, gerçi papaz her zaman pilav yemez ama yine de maçın başında gol yesek de takım oyundan düşmez ve toparlanmasını bilir.
Çok zor maç, bizi gruptan çıkmak bile bu sene için çok mutlu edecekti, bu takım gruptan çıktı, Sevilla'yı eledi, br de sahasında hiç yenilmeden yoluna devam ediyor. Burada elense elbette üzülürüm ama buraya kadar gelmiş olmalarının verdiği sevinç daha fazla olur.
Eğer elenirsek bu sezon evimizde oynadığımız 6 maçı da kazanmış olarak eleneceğiz. Önümüzdeki sezon oynanacak maçlar için rakiplere bir gözdağı olacaktır bu.
Bu şekilde akıllı yatırımlar devam ederse, takımın çoğu dağıtılmayıp aksayan 1-2 bbölgeye kaliteli transferler yapılarak kadro güçlenririlirse bu tür başarıları her sene yakalayabiliriz ve şansımızın da yanımızda olduğu bir dönemde Türkiye'ye bir avrupa kupası daha kazandırabiliriz. Bu şekilde akılcı politikalarla bu mümkün.
Tekrar maça dönersek, inşallah kazanırız. Artık teknik taktik herşey ortada, pek konuşmaya gerek yok. Tek sıkıntı Semih mi Kezman mı tercihi olabilir, burada da yine Kezmanla başlamasın derim ben. Her zaman dediğim gibi işler kötü giderse Kezman oyuna girip oyunu hareketlendiremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor. Kezman'ın sahada yapamadıkları da var ama en azından en iyi yaptığı şey, oradan oraya koşmak ve defansı yormak. Sonrasında Semih girip yapacağını yapar zaten.
Mesaj Yetkileri