Rıdvan'ın ayrılmasında yönetimin saçma hareketi var. Genç Milli takımının da kalesini koruyan Onur Trabzonspor'a satıldı. Üstelik Rıdvan onu sezon sonunda neredeyse 3 katı paraya Fenerbahçe'ye satacakken. Rıdvan'ı sportif danışman yapıyorlar ama danışmıyorlar nedense. Rıdvan da bu büyük yeteneğin 400 bin dolara Trabzonspor'a satılmasının ardından görevi bıraktı. (Kendisi hala Karşıyakalı olduğunu ve yardım ettiğini de hep söyler.)

Engin İpekoğlu ile gelecek planları yaptığını da biliyorum Rıdvan Dilmen'in. Hatta kurulan genç kadroya sadece kalietli 2-3 transfer yapılarak önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağız düşüncesi vardı ama önce Rıdvan küstürüldü, sonra Engin gönderildi.

Para için Neal'i sattılar, sezon sonuna kadar tutabilseler daha yüksek fiyata gidebilirdi. Karşıyaka Belediyesi'nin para yardımı yaptığını biliyorum, ayrıca Büyükşehir Belediyesi de kazanılan puan başına İzmir takımlarına para veriyor. Selçuk Yaşar gibi bir dev var arkalarında, Karşıyaka'da bir çok zengin bu takım için para lazımsa hiç düşünmeden verir ama gel gelelim yönetimin saçma işleri herkesi soğutuyor.

Sanırım Reha Kapsal ile anlaşılmış, o da yetenekli bir hoca. Gerçi ne yetenekli hocalar geldi, gönderildi buraya. Ama parasal anlamda çöküş Nurullah Sağlam'la oldu. İstediği her oyuncu alındı, çok paralar verildi ama o bir türlü başarılı olamadı ve o kadar para boşa gitmiş oldu. O dönemden sonra takım ancak son haftalarda iddialı konuma gelebildi, onda da yine hoca değişikliği, bakalım sonumuz hayır olsun...