Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
Taktiği ilk kullandığımda oldukça iyi verim aldım ancak ilerleyen zamanlarda maç kazanmayı bırakın, gol atamaz oldum. Şimdi kendi taktiğimle devam ediyorum..
Taktiği denemedim , ama incelediğim kadarıyla kesinlikle iyi kurgulanmış güzel bir taktik.
Yaşadığın sorunun taktikten ziyade oyuncuların performans düşüklüğüyle alakalı olabilir. Bir kaç yorum ve tavisye vermeye çalışayım :

1 . Taktiği hazırlayan arkadaşlar oyun kurucu kullanılmasını tavsiye etmiş.Bence doğru olur. Eğer bu tavsiyeye uyup oyun kurucu kullanıyorsanız , zamanla rakipleriniz bunu faredecek ve her maç o oyuncuyu marke etmeye başlayacaklar. Bu da hücum gücünüzü azaltacaktır. Buna karşı çözüm olaraka uygulayabileceğiniz 2 yöntem var.
Birincisi , DM pozisyonuna yöneltimiş sağ MC , ileri yönledirilmiş sol MC'ye göre daha geride oynayacağıı için daha zor marke edilir. Sağ MC ' yi oyun kurucu yapın.
İkinci yöntem , eğer sol MC ' yi ya da ortadaki MC'yi oyun kurucu yapıyorsanız , "Swap position- yer değiştirin" komutunu kullanın , böylece marke edilmeleri daha zorlaşacaktır.
2. Eğer "ilerleyen zamanlar" 'dan kastın ligin ikinci yarısından itibarense , sezon arası oyunculara 1 hafta dinlenme "antreman kısmında REST komutu" verin. Böylece ligin ikinci yarısına daha dinlenmiş başlayacaklardır. Ben yanlız sezon arasın da değil , milli maç haftası gibi maç yapılmayan haftalarda 1-2 gün rest diyorum . Nihayetinde oyuncuların da tatile ihtiyacı var. Oyun iyice gerçeğe yaklaştığı için gerçekten farkediyor.

3. Eğer şut sayınız azalmadğı halde gol sıkıntısı çekiyorsanız . Şut çeken golcü ve ortasaha oyuncularınıza daha çok şut çalıştırın. Mümkünse bir kaç maç onları yedeğe çekip , alternatif oyuncularınızla maça başlayın.

Umarım tavsiyelerimin bir faydası olur.