1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Taktikler ve Mevkiler Hakkında Rehber

Threaded View

Quote Originally Posted by chingy_31 View Post
    çok güzel bilgiler teşşekürler ve bu bilgilerde bnce yıllarca cm-fm oynamanın birikiminden oluşmuştur.fm yi oynadıkça anlıosun.bişi sorcam ama şu milan hangi takımla 6-1 devirdin çok merak ettim.
    5-3-2:

4-4-2 atak ayarli taktigimizde kanatlardan guclu bir oyuncuyu (alves gibi mesela) geri 4 lunun yanina cekiyoruz, 5 li defans ama her firsatta ileri cikan bir kanat oyuncumuz oluyo.. onlar geldikce sen hizli oyuncularinla kontralari buluyosun.. Milan, Arsenal gibi hizli oyunculari olan takimlarda cok isime yaradi.. yanliz bu yazinin basinda da soyledim, tekrar soyluyorum sagve sol iki kanat oyuncusu ve en az fir forvet cok hizli olmak zorunda, teknigi bitiriciligi iyi olmasa da olur.. kaleciyle karsi kasrsiya kalacak zaten surekli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aliriza1905 View Post
    sağolasın kardeş bu arada bi sorum war ortadaki iki çakılı defansımıza her maç yani artık taktiğin bi parçası olarak man marking mi yaptırmalıyız yoksa özel önlem olarak güçlü takımlara mı
    Man Marking: Adama adama markaj diyince sanki sahanin her yerinde topu kapicaz gibi geliyo ama bazi yetenekli oyuncularda bu yemiyo, cunku markajdan kurtuldugunda genelde bos kaliyor.. Man Marking'i ben genelde 4-4-2 de defansin gobegindeki iki oyuncuya rakibin forvetlerine yaptiririm.. bazen de orta sahafa rakibin oyun kurucusuna.. ama kanatlar dahuil butun oyunculara man marking yaptirmak pek akil isi degil.. Ferdinan gibi deans oyuncularin varsa hic dusunme, man marking yaptir..
    Last edited by Circass : 08.Nisan.2008 at 10:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri