Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 47. You may not vote on this poll
-
Elendik ama ezilmeden elendik Chelsea her zamanki gibi en iyi yanını kullanarak eledi bizi.Yani oyunu hiç riske etmeden kimse yerini kaybetmeden gayet rahat ve düz bir oyunla.Biz bu turu geçemezmiydik geçebilirdik ileride daha yetenekli oyuncumuz olsaydı belki.Özellikle 2. yarı için biz mi çok iyi oynamaya ve baskı kurmaya çalıştık hayır onlar buna izin verdi.Sürekli kontra bulmaya çalşıyorlardı o boşluğu ancak 87 de buldular tüm takım ileri gidince.Bence Fenerbahçe'de kötü oyuncu yoktu sahda 1 isim hariç sonuçta buda bir kapasitesi meselesi biz Semih'ten Terry Carvalho ikilisini ipe dizip go latmasını bekleyemeyiz aynı şekilde Kezman'danda.Bana göre çok yanlış bir transfer yapmışız.Maldonado.Bana göre sıfırı oynuyor.Top kapma yok uzun oynama yok sadece 2 metreye pas atıyor.Birde çok rahat çalım yiyiyor.Kayseri maçında M.Eren hızlı gelişen atakta Maldonado'yu geçerken hiç zorlanmamıştı.Eee o zaman Selçuk'un suçu ne Selçuk top kapar,uzun pas dener,çalım dener tek eksiği fazla güven ve bunun getirdiği topu kaptırmayacağı düşüncesi.Pardon onun eksiliği Deivid ve Alex'le önceden aynı takımda oynamamış olması.Oktay E'too için çok kesin konuştu izledim resmi sitede görene kadar inanmayacağım bir isim ama umarım gelir
Mesaj Yetkileri