Ankaraspor
Fenerbahçe
Berabere
(/s)
Ankaraspor iyi takım ve Yenikent ASAŞ stadında iyi bir futbol sergiliyorlar.Şampiyonlar liginden elendik ve gelecek yılda bu başarıyı tekrar etmek isitoyruz.Bu başarıyı elde etmek için önce Şampiyonlar ligine gitmemiz gerektiğinide biliyoruz ağırlığımızı tamamen lige vericez ve umarım kazanıcaz.
Avrupa serüveni bitti Oyuncularımız artık TSL'yi düşünüyor Bu maçı mutlaka Kazanmalıyız Chelsea mağlubiyetinden sonra bu maçta puan kaybedersek gereksiz kargaşa ve telaş yaratılmış olur Umarım kazasız belasız atlatırız
Ankaraspor - Fenerbahçe maçına ne zaman gitsem yeniliyoruzBu sefer gitmicem zaten istesemde gidemem Allah'ın dağında oynanıyor. Şehrin 40-50km dışında galiba stad.
Yeneceğimizi umduğum bir maç.
ankarasporun kadrosu cok iyi ben süpriz bekliyorum![]()
Lige dönen Fener'e bi darbe de düşmemek için çırpınan Ankaraspor vurur.2-1'lik bir sonuç bekliyorum![]()
Ankaraspor kendi sahasında güzel mücadele ediyor.Fenerbahçe zorlanabilir.Ama bence kazanır Fenerbahçe maçı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ankarasporun kalecisi Snecky( adi artik neyse) macin kaderini belirler.. Iyi gününde manyak kurtarislar yapiyor, ama cokta hata yapiyor.
Mac sonucu: Fenerbahce zorlanarak maci 2-1 alir.
Chelsea maçı bizim için darbe olmadı olmawsı muhtemel şey oldu.Düşme potasındaki Ankaraspor'a biz bir darbe vururuz.Her iki tarafında gol bulacağı bir maç olabilir Ankaraspor'un savunması kötü
Ankaraspor iyi direnibilen bir takım ben beraberlik bekliyorum fakat bir yandanda Fenerbahçe tecrübesiyle alır gibi geliyor..![]()
Ankaraspor'un gerçekten iyi bir kadrosu var. Günlerinde olurlarsa Fenerbahçe'den daha etkili olacaklarını düşünüyorum.
Futbol dışı olatlar olmazsa iki takımında birbirini yenme şansı var beraberlik olabilir bu maçta
Fener'in en büyük avantajı maçı rakiplerinden sonra oynuyor. Ankaraspor etkili ve şiddetle puana ihtiyaç duyan bir takım. 3 ihtimalede açık bir maç.
Fenerbahçe Avrupa'dan sonra puan kaybetme sendromundan kurtuldu.Yani bu maçı etkilemez diye düşünüyorum Chelsea maçının.
Ankaraspor'un iyi bir kadrosu var.Bu maçta gösterecekleri performans ile 1 puan alabilirler.
Fenerbahçe daha iyi kadrosuyla kazanır diye düşünüyorum..
So what?
Saike
Bu sezon Şampiyonlar Liginde çok güzel başarılar elde ettik.Aynı başarıları her sene elde etmek için önce ligde şampiyon olmamız gerekiyor.
O yüzden kalan 5 hafta oldukça önemli.Bu 5 haftalık sürecin ilk ayağında Ankaraspor karşında kazanacağımızı düşünüyorum.
Skor tahminim 2-1 kazanırız..
![]()
Bu konu açıkçası benim canımı sıktı.
maça gelirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Lige sarılırız artık.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe iyi futbol oynuyor, zorlanmaz Ankaraspor karşısında. 0-3 diyorum.
Ankarada maça giderken para veren varmı yahu
Ev sahbi takım bedavaya dağıtır maçtan önce. Alın onlardan sonra Takımınızın tribününe geçin.![]()
kalite farkı skora da aynen yansıcaktır kaç dakika direnebilirki ankara
geçen sene burdaki yani Antalya'daki maçtada bizim stadta rakip seyirci bölümü yaklaşık 500-750 kişi arasında Fener gelince koca açık tribünü vermişlerdi ve 5YTL'ye satılan açık tribün biletleri 60YTL'ye satılmıştı
Herkese oluyor bu fiyatlar.Anadolu takimlari büyüklerle mac yaptilar mi fiyatlar10 katina cikiyor nedense.Bu soruna cözüm bulmak gerekiyor,yoksa bunlar sömürmeye devam edecek taraftarlari.
Ankaram geçen hafta kazanmasaydı bu maça çok asılırdı ama şuanda biraz rahatladı. Umarım konsantreyi bozmaz bu maçıda alırız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Konya ve Rize kazandı. Ankara bugün puan almak zorunda.Kadrolari da kaliteli,ben onlardan puan bekliyorum acikcasi.
Başkent'te 11'ler belli oldu..
ANKARASPOR
Senecky
Tayfun
Erhan
Risp
Emre
Hamilton
Adem
Hürriyet
Tita
Mehmet Yılmaz
De Nigris
FENERBAHÇE
Serdar
Edu
Lugano
Vederson
Gökhan Gönül
Aurelio
Kazım
Maldonado
Deivid
Alex
Semih
Alex ,topu filere göndererek,takımını 1-0 öne geçirdi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alex attı dk 7 Fb 1-0 önde...
Fenerbahçe maça iyi başladı fark gelebilir![]()
Fenerbahçe golden sonra sanki daha aktif oynamaya başladı.Dedigin gibi fark olabilir...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maldonado nasıl oynuyor bu maç?