Werder Bremen alır götürür. Diego faktörüyle tabi![]()
Werder Bremen alır götürür. Diego faktörüyle tabi![]()
OBAFEMİ MARTİNS Hamburg'da !!!
Newcastle United'ın Nijeryalı golcüsü Martins Hamburg'da ...
Nijeryalı oyuncu için kulübü Newcastle'a 24 ay'da 13 milyon euro bonservis bedeli ödenecektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Martins iyi transfer olmuş![]()
Evet iyi transfer Martins.
Oyuna giremiyoruz turnuva yüzünden girdiğimizde bombamı patlatıcam..
martins süper transfer vaart costurur onu ara paslarıyla.. bu arada adaş ha patladı ha patlayacak noldu alamıyormusun yahu gecıstırme bızı![]()
Ehe =)) Höşmerim Murat abiden kariyer show bir yana kariyerlerindeki başarı show'a dikkat çekerim..![]()
![]()
Rafinha Werder'e Doğru
Rafinha için Schalke'nin Kapısını Çalan Werder Bremen menejeri Olumlu Bir Yanıt Aldı.
Para + Oyuncu Teklif Eden Anıl Eren Basın'a Yaptığı Açıklamada Burak Kural ile Anlaştıklarını Söyledi.. İşin İmzalara Kaldığınıda Belirten Eren, Rafinha Gücümüze Güç Katacak Bir Oyuncu Dedi..
Ayrıca Werder Bremen'in İspanya'dan Bomba () Bir Transfer Hazırlığında Olduğu Oyuncuya Sözleşmeyi Sunduklarını Cevabını Merakla Beklediklerinide Belirtti..
rafinha transferi güzel
bomba agüero mu:d
Lafım Schalke li arkadaşa Eger Rafinha yı satarsa iyi para kazanır Onun yerini daha rahat doldurabilecek bir oyuncu war Paolo Ferrari galiba böyleydi sag bek işini görür..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
matteo ferrari alicanama dedıgın dogru ıyı bır oyuncu
Chelseali Paulo Ferreira'dan bahsediyor olabilir misin? Sağ bek o geldi aklıma yazdığın isime benzer...
Rafael Sobis Hamburg'da !!!
Martins'den sonra hücum hattını Brezilyalı golcü oyuncu Rafael Sobis le güçlendirdi Hamburg.
Sobis için Betis'e 24 ayda 18 milyon euro transfer ücreti ödenecektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper transfer Sobis, Murat çok can yakacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Radek Sirl Schalke' de
Sol kanat oyuncusu Sirl ile her konuda anlaşıp sözleşme imzaladık. Halil Altıntop' u ise Premier lige sattık.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Euro Vase eleme maçları...
![]()
Rosenberg 5 mn € ya Sunderland'a Satılmıştır..
Bomba Patladı..![]()
![]()
Matias için Villareal'e 24 Ayda 13 mn € ödeyeceğiz..
Lig kupasında küçük bir resital sergiledik ESSEN'e...
Bundesliga 1.Hafta
Ufak bir resitalde Bundesliga'da Leverkusene yaptık.Bir de penaltı kaçırdık son dakikada...
Euro Vase eleme maçında rahattık...
Tamamen yedeklerle sahadaydık.Bu maçtan 2 gün sonra W.Bremen deplasmanına gidiyoruz Lig'de bu sebeple yedekler oynadı.Kazanmayı yinede bildik...
Transferde şimdilik gelen/gidenler...
![]()
Lig Kupasında Çeyrek Final Maçı
Almanya Kupası 1. Tur
![]()
Bundesliga 1. Hafta
Şampiyonlar Ligi 3. Tur 1. Maç
2007 - 2008 Yılı Werder Bremen
Şimdiye Kadarki Gelen ve Gidenlerimiz
Genel Yorum
Muhteşem Oynuyoruz İzlenmeye Değer ve Göze Hoşgelen Futbolumuzla İStediklerimizi Alacağız.. Eze eze Lider Olucaz. Belkide Lig Liderliği İçin Bayern ile Kapışabiliriz..
Werder Rafinha'dan Vazgeçti..
Rafinha transferinde Son Noktaya Gelen Werder Rafinha'nın Almanya Dışında Futbol Oynama isteği Karşısında Teklifinden Geri Döndü..
Schalke ile Sıcak Temaslar
Bukezde Kuranyi için Schalkenin Kapısını Çalan Werder Transferi Mutlaka Tamamlamak İstiyor..
Anılcım Burak kardeşimin kapısını aşındıra aşındıra eskittin abisi.
Bu arada yakında Muratcım transfer şovlarına başlar.Şimdiye kadar az oyuncu almışBurakcım ise sessiz bakalım ne olacak
![]()
Kaan abi yeter vallahi 3 ortak kariyerde birden transfer şow,futbol şow...Sıkıldım artık.
Turnuvalarda da artık gruplardan çıkmaya başladım ilk turdan elenmiyorumBir bal tutturdum gidiyorum
![]()
werder bremen bomba gibi geliyor
Teşekkür Ederim Yorumlar İçin Bomba Gibi Geliyoruz HSV'yi Evimizde Ağırlıyacağız Mağlubiyet Nasıl Alınır Görsünler![]()
Basarılar herkese Anıl'a güveniyorum bir kac takviye yapması gerek.
Anılcığım tek korkum sanada 4 tane atmakGerisi yalan dolan...
3 Haftadır oynamayan Rafael van der Vaart bu maçda oynamak için gün sayıyor.Anlamadım ama sana karşı baya büyük bir kini varmış
Hatta ileri hattının benden Martins-Sobis-Vaart olarak kurmamı rica etti.En az 4 en fazla 8 tane atarız da dediNeyse...
![]()
Burak abi Gelince GörüşürüzSana en az 3 Tane Atarım Diyorum Başkada Bişi Demiyorum
![]()
Kuranyiyi hemen sat bence sana tavsiyem yoqsa başkan ligin ikinci yarısı başlarken muhakkak alıcak buluor satıor ayrıca paranın üstüne yatıyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Derbi eğlenceli olucağa benziyor yankısı uzun sürer...Werder alır ortumuş güzel bi kadrosu war diye düşünüyorum.
turksportal...
HSV forvetleriyle kazanır maçı.![]()