Bugün Sarıyer-Güngören maçındaydım...
Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıya 10. dakikada yetişebildim ancak (malum İstanbul trafiği), İkinci yarıda ise Güngören kalecisi Erhan'ın başına güneş geçti ve bayıldı... İşte TFF ikinci lig bu! demekten kendimi alamadım doğrusu ilerleyen dakikalarda Sarıyer bastırdıkça bastırdı Salim her zamanki gibi istekliydi. Güngören'i bu sezon ikinci defa seyrediyorum ve gene hiç beğenmedim nasıl lider olduklarını çok merak ediyorum doğrusu, son dakikalara doğru Ferdi Yanık'ın oyuna girmesiyle ve de Muzo'nun sazı eline almasıyla Sarıyer gol üstüne gol kaçırdı Ferdi biraz kabaca olacak galba ama Hulk gibi Birand abi'den uzun ve oldukça kalıplı ancak atlatabilmesi sakatlığını Sarıyer açısından üzücü ama çok iş yapabilir sezon sonuna kadar... Sürekli baskı yiyen Güngören'de stoper Güray iyiydi, ama yani gerçekten nası bu kadar çok puan toplamış bu takım bilemiyorum doğrusu gerçekten zayıf bir takım görüntüsündeler di, zaten sürekli topu taca ve kornere atarak zaman geçirmeye çalıştılar 60. dakikadan sonra... öyle geçti gitti maç çok iyi oynayan ya da göze çarpan bir oyuncu olmadı