Yuh ama. ManU-Arsenal'ide vermezse yuh.
Yuh ama. ManU-Arsenal'ide vermezse yuh.
Bu ihaleler kaç yıllığına veriliyor.FOX kaç yıl daha bu rezaleti sürdürecek!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
FoxSports Digitürk ile anlaşmalı mecbur digitürk almak lazım önemli maçlar yerime ßezßeßek diye bir dizi yayınlıyorlar ilginç bir kanal... Premier liig NTV ye yakışıyor...
Bu maçıda yayınlamazlarsa yuh artık..
So what?
Saike
Ayıp bu adamların yaptıkları sezon başında gece banttan verdikleri maçlarla birlikte 6 maç veriyorlardı.Şimdi ise 1 maç ancak zorlarsan 1 maç.Zaten maçta maç olmuyor sürekli alttan geçen haber yazılarını okumak,sürekli verkaç programını anlatmak(her hafta bir bomba oluyor oda ayrı).Ben izleyebileceğim maçalra iddaa oynarım bugünde Tothenam maçına oynamıştım birde baktım karşıma Bez Bebek çıktı yok böyle birşey.Ama Premier Lig yöneticileri ligin kalitesi düşmesin diye seneye başka bir isme verebilirler eğer uzun sürelik bir anlaşma yoksa
Seneye ihale başka bir kanala verilir inşallah. Bu kadarda olmaz.. :@
Alman Milli Takımı’nın kalesini koruyan Jens Lehmann bir süredir üç direk arasındaki görevini Almunia’ya kaptırdı. EURO 2008’i düşünen 38 yaşındaki Alman neredeyse haftada bir oynamak istediğini belirtirken, 30 yaşındaki İspanyol meslektaşı da sonunda patladı.
HERKES ONDAN İYİ
Lehmann tarafından açıkça eleştirilen ve 30 yaşına kadar düzgün bir şekilde oynamamakla itham edilen Almunia, Alman kalecinin kendisinden nefret ettiğini söyledi. Düzenli olarak antrenmanlara katıldığını belirten Almunia takımın üçüncü kalecisi Lukasz Fabianski ile dördüncü file bekçisi Vito Mannone’nin Alman meslektaşından daha iyi durumda olduğunu vurguladı.
“Benim için önemli birisi olsaydı, gider konuşur ve sorunu çözerdim ancak Lehmann benim için bir şey ifade etmiyor ve konuşmuyoruz” şeklinde konuşan Almunia, teknik direktör Wenger’in gözdesi durumuna gelmiş durumda.
Liverpool maçında Adebayor'a harika bir gol attıran Walcott, Manchester City teknik direktörü Sven-Goran Eriksson'dan tam not aldı. İngiltere Millî Takımı’nı çalıştırdığı dönemde 2006 Dünya Kupası kadrosuna Theo Walcott’ı da katan Eriksson, o dönemde futbolcuyu oynatmamış olsa da, çok yetenekli olduğunu bildiğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Liverpool karşısında yedek kulübesinden oyuna dâhil olan ve muhteşem koşusunu Adebayor’a harika bir asistle süsleyen genç oyuncu, maça eşitlik gelmesini sağlamıştı. Genç oyuncunun goldeki driplingine hayran kalan Eriksson “Kimse onun kadar hızlı değil. Aynen Maradona gibi. Düzenli olarak forma giymesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
Liverpool karşısında ilk yarım saatteki oyunu sergileyen bir Arsenal’in ligde hâlâ iddialı olacağına inanan Eriksson, "Arsenal'in şampiyonluk yarışında iddiasını kaybettiğini düşünmüyorum. Manchester'ı yenmeyi başarırlarsa işler değişebilir" diye konuştu.
Walcott Karayipler kökenlidir.Yani dolayısıyla latin kökenlidir,tıpkı Colin Kazım gibi..
Latinlerdeki kıvrak ve hareketlilik genlerinde var...
Koray Dusova making tactical change...
Arsenal maçında Adebayor'a hazırladığı gol müthişti gerçekten.Çok yetenekli bir oyuncu.
Takım içinde böyle konuşmaların dışarı sızması,çok yanlış bence![]()
Aynen katılıyorum.
Ama Lehman gibi bir kalecininde aniden kesilmesi hiç hoş değil.Gayet güzelde gidiyordu. Ne oldu acaba ?
Ayrıca Almunia yı da şu anda hiç beğenmiyorum. Neden diyenler Hafta içi oynanan Liverpool maçını izlemelerini öneriyorum.
Liverpool maçındaki defanstan forvete topu o taşıyışı süperdi gerçekten.Walcott yetenekli bir oyuncu.Arsenal'in ondan çok uzun süre faydanalacak olması güzel.Geleceği parlak..
So what?
Saike
Almunia o son golde resmen boşaltmıştı kalesini.Takım içi sürtüşmelerin medyaya yansımamamsı lazım.Lehmann büyük ihtimal gider sezon sonu..
So what?
Saike
Lehmann'da ne hırs varmış.40 yaşına gelmiş hala ille de ben oynayacağım diye olay çıkarıyor.
Bu ikili arasındaki anlaşmazlık yaklaşık 2 sezondur devam ediyor zaten
Lehmann'ın bu hırsı milli takımdan bence yıllarca Kahn oynadı bırakmadı şimdide hep o oynamak istiyor.Olan Hildebrand'a oldu.
Arsenal bu nedenlerden dolayı düşüşe geçti bence
Çok sevdiğim bir isim walcott geleceği çok parlak
ne Almunia ne Lehmann Arsenal'in kalecisi olacak çapta değiller şu anda bence.
walcott barbados adalarindan orta amerikadaki.bir ingilizden beklenmeyecek teknik ve dribling kapasitesinin sebebi bu.wenger onu alarak mukemmel is yapti.rooney kadar iyi olabilir.
zaten Ericsonun onu çok genç yaşta 2006'da Almanya'ya götürmesi hayranlığı ispatlıyor...
Walcott ilerde adından çok söz ettirecek.İzlediğim her maç keyif alıyorum futbolundan.Böyle devam Theo..
[SIGPIC][/SIGPIC]
gol adebayor 48.dk 0-1
arsenal akilli oynarsa yenebilir.
Yapma be Arsenal 1-1..
[SIGPIC][/SIGPIC]
1-1 oldu..
Cristiano Ronaldo![]()
Cristiano Ronaldo ligdeki 28.golünü atti.
Haydi ManU alacaksin bu maci !
Bende şaşırdım Ronaldo nasıl büyük maçta gol atar diye, penaltıdanmış başka türlü atamaz zate yemez..
[SIGPIC][/SIGPIC]
ronaldo penaltidan 1-1 yapti
Fox'u burdan kınıyorum. Aslında belki anlaşmalar falan vardır ama yinede kınıyorum. ( bildiklerim kadarıyla )