Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu golden sonra Mehmet Yılmaz seneye yine Trabzon'da ..
    Müthiş bir tespit.

Ne yalan söyleyeyim bu maçta fenerbahçenin puan kaybedeceğini düşünmüyordum süpriz oldu benim için.

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post

Neyse önemli değil. Ali Sami Yen de kazanıp Şampiyon oluruz.
    İşte bu çok zor !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayserispor maçının bir benzeri oldu +40 saniyede golü yedik Bu futbola 1 puan bile fazla Kezman yeter artık !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzatma 4 dk gol 5.dk'da.Ve Ankaraspor'Lu oyuncuların sevinişi.Söyleyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam sakin beyler Ali sami yen'i karıştırmayalım...

Bu maçta böyle bitti hayırlısı diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Valla Fenerliler pek üzülmesinler. Penaltı filan kaçırılırsa olacağı bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bence takımını yanlız bırakmamalısın

Şaka bi yana Ankarasporun iyi bi kadrosu var ama FB bu macın ne kadar önemli oldugunu biliyor. Ne yapar ne eder FB kazanır gibime gelsede bi sürpriz ihtimali benim içimden de geciyor. 1 yada 0 diyorum umarım tutar

Ahh keske oynasaydımm İçimde vardı öyle bir his ankara beni yanıltmadı..

Pozisyonları vardı olmadı, son dakikaya kısmetmiş gol .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Geçen Haftayı Unutan Arkadaşlar var Sanırım.. Tebrikler Ankaraspor..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Başlayalım;
    Tamam hadi 5 6 7 8 9 10 11 saniye neyse 15 saniye hadi tamam. +4 eklenen maçta gol 94.45'te geliyor.
    İlk yarıdaki gibi ikinci yarıda da en ufak dokunuşlara bile faul çalan hakem oyunu süper soğuttu.
    Devam edelim;
    Son dakikaya kadar wederson'a dayanan zico'cum. Niçin yaptı ki? yediğimiz 2 golde bariz vederson hatası.
    kaptan Alex hayatının hatasını bu maçta yapmıştır. Senin neyine penaltıyı Kezmana bırakmak!!! Takımın penaltıcısı sensin!, neyine? niçin böyle bir hareket ? böyle jest mi olur skor kritikken? Alex bugün bence maçın hatasına imza atmıştır.
    Bahane aramaya gerek yok. Yukarıda ironi yaptım.

Mutluluktan uçuyorum şuan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Uzatma 4 dk gol 5.dk'da.Ve Ankaraspor'Lu oyuncuların sevinişi.Söyleyecek söz yok.
    Geçen Kayseri maçının aynısı oldu Memocum.

Helal olsun Mehmet Yilmaza,Ankaraspora.
    Puanlar esitlendi ve sampiyonluk yolunda avantajli taraf biz olduk !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-3 dk'lık Kezman'a kim penaltı attırıyor ? Ben sevinişlerine sinir oldum bir art niyet yok orda söylediklerimde.herkes alıntı yapınca iyice suçlu oluyorum.Son dakikada yenilen golden sonra çılgınca sevinç sinirlerimi bozdu o kadar.Ben teşvik primi falan mı dedim.Artık lütfen bu mesaja alıntı yapıp ortamı germeyin.

2-3 dk'lık Kezman'a kim penaltı attırıyor ?
    Doğum günü ya ondan kullandırmışlardır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex varken kezman a penaltı attıran kim acaba ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Puan durumuna bakın yahu...

----------------------O------G------B------M------P-------Avrj
    1. Fenerbahçe--30----20-----7-------3------67-----+34
    2. Galatasaray---30----20-----7-------3------67------+33
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman'ın o penaltıyı kullanması çok normal bence Kezman sene başından söylemişti penaltıyı sra sıra kullanacaklarına dair hem oyuna yeni girmiş penaltı yaptırmış Kezman'a o penaltıyı kullanma denemezdi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kuşkusuz bu skora en çok Beşiktaş'lılar üzülecektir. Dışarda oynayan Trabzonlu futbolcular takımlarına hayat verirken , Trabzonspor ise yokları oynuyor. Helal olsun Mehmet Yılmaz'a. Bu sene canla başla oynuyor . Kaptanda o heralde Ankara'da.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yazıklar Olsun...!
    Tebrikler Ankaraspor...!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Cristiano Ronaldo(Pen.) ( 1 - 1 ) 53'
    örneğin bu penaltıyı başkasıda atabilirdi. Ama atmadı. Alex ahh. ah..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Futbol bu penaltı kaçacaktır elbette,ama böylesine kritik bir anda kaçması çok kötü oldu.
    Haftaya Denizlispor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor

Yazık oldu gerçekten,ama olsun önemli değil.Daha 4 hafta var.Ali Sami Yendeki Ligin finalinde belli olacak herşey !

bu işler şakaya gelmes ya ne doğum günü ne motivesi takımın penaltıcısı kim????? nie kezman atıyorki hakem 4ü 5 oynatmış filan 10 oynatsın atacan penaltını sızlamıycan hakem diye.....helal olsun ankaraya oyundan düşmediler yılmadılar....sonuna kadar haketti ankara bu maçı...berabere biterebildiler ama olsun....başarılar ankara

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Puan durumuna bakın yahu...

----------------------O------G------B------M------P-------Avrj
    1. Fenerbahçe--30----20-----7-------3------67-----+34
    2. Galatasaray---30----20-----7-------3------67------+33
    Puan durumu harika.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...

Kezman'ın artık bu takımda yeri yok. Bundan sonra olacağınada inanmıyorum.
    Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.

Kayseri maçında 90+6 da attık. Bugünde 90+5 de yedik. Hiç hakeme yüklenmicem.

Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!

Tebrikler ANKARASPOR !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kuşkusuz bu skora en çok Beşiktaş'lılar üzülecektir. Dışarda oynayan Trabzonlu futbolcular takımlarına hayat verirken , Trabzonspor ise yokları oynuyor. Helal olsun Mehmet Yılmaz'a. Bu sene canla başla oynuyor . Kaptanda o heralde Ankara'da.
    Valla dediğin gibi şahsen ben çok üzüldüm Emrah abi.Bu arada bildiğim kadarıyla kaptan Hürriyet Ankaraspor'da.Ama 2.kaptan olabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu uzatma bitikten sonra atılan golden sonra, Etme Bulma Dünyası diye bir söz söylenebilir bizim için

Valla yazık oldu yaa. Sen baskılı oyna, goller kaçır, bide penaltı kaçır. Sora basit bir hata ile golü ye.

Yan hakemlere çok sinir oldum Alakasız ofsayt bayrakları kaldırdılar.

Neyse yaa sağlık olsun. Olur böyle arada takılmalar.

Denizlispor
    Galatasaray
    Gençlerbirliği
    Trabzonspor

Bu maçlardan Galatasaray ve diğer 3 maçın 2sinden 3 puan alsak şampiyon oluruz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...

Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.

Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post

Tebrikler ANKARASPOR !
    Serkan noluyoruz yahu.1 maçta berabere kalma ile teknik direktör dahil herkese yolladın.Bence sen son dakikada yenilen golün verdiği sinirle böyle düşünüyorsun.

Ayrıca "Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!" demişsin ama maalesef dediğine gelmiyor olay.Biz hala 4.cüyüz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe maça iyi başladı. Belki çok pozisyona girmedi ama oyununda bir rahatlık vardı. 1-1'den sonra Fenerbahçe yine pozisyon üretmekte zorlandı. Tam konsantre olamamışlardı gibi geldi çünkü Fenerbahçe yüklenseydi bence bol bol pozisyon bulabilirdi.

Maçın hakemine gelince bana göre Deivid'in şutunu elle kesen bir oyuncu vardı. Penaltı yerine korner verdi. Semih'in karşı karşıya pozisyonunda ofsayt yokken ofsayt verildi Allahtan Semih atamadı. Risp'in pozisyonuna gelince yine bana göre elle oynamadı ve penaltı değildi. Zaten Kezman kaçırdı. Maçın süresi bitmişken hala devam ettirilmesi Fener - Kayseri maçında da hatalıydı burada da hatalıydı.

Bu skor elbette bize yaradı ama ben şuna değineceğim.

Takımımızın maçında bir pozisyon oluyor, hakem bir karar verdikten sonra o pozisyonun tekrarı benim için kabir azabı oluyor. Acaba bir hata var mı? Acaba rakibin pozisyonunu mu yedi. Bıktım vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)
    Bak güzel kardeşim.Çeyrek finale gelmeler falan gözünüzü boyamış hepinizin. Zico hiç birşey bunu herzaman söylerim şimdide söylüyorum.

BU TAKIM DAUM'un ESERİDİR KARDEŞİM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA GELSİN SÖYLESİN.

4-4-1-1 Daum'un Fener'e monte ettiği sistemdir. Zico'nun sistemi ise ilk geldiğinde gördüğümüz gibi 4-1-2-1-2'dir. Aziz başkanın ve taraftar baskısıyla tek forvete dönmüştür. Ve yaptığı tek iş oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Bugüne kadar sustum artık bende konuşacağım.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri