Ankaraspor
Fenerbahçe
Berabere
Kayserispor maçının bir benzeri oldu +40 saniyede golü yedik Bu futbola 1 puan bile fazla Kezman yeter artık !
Uzatma 4 dk gol 5.dk'da.Ve Ankaraspor'Lu oyuncuların sevinişi.Söyleyecek söz yok.
Tamam sakin beyler Ali sami yen'i karıştırmayalım...
Bu maçta böyle bitti hayırlısı diyelim.
Valla Fenerliler pek üzülmesinler. Penaltı filan kaçırılırsa olacağı bu.
Geçen Haftayı Unutan Arkadaşlar var Sanırım.. Tebrikler Ankaraspor..
Başlayalım;
Tamam hadi 5 6 7 8 9 10 11 saniye neyse 15 saniye hadi tamam. +4 eklenen maçta gol 94.45'te geliyor.
İlk yarıdaki gibi ikinci yarıda da en ufak dokunuşlara bile faul çalan hakem oyunu süper soğuttu.
Devam edelim;
Son dakikaya kadar wederson'a dayanan zico'cum. Niçin yaptı ki? yediğimiz 2 golde bariz vederson hatası.
kaptan Alex hayatının hatasını bu maçta yapmıştır. Senin neyine penaltıyı Kezmana bırakmak!!! Takımın penaltıcısı sensin!, neyine? niçin böyle bir hareket ? böyle jest mi olur skor kritikken? Alex bugün bence maçın hatasına imza atmıştır.
Bahane aramaya gerek yok. Yukarıda ironi yaptım.
Mutluluktan uçuyorum şuan![]()
Helal olsun Mehmet Yilmaza,Ankaraspora.
Puanlar esitlendi ve sampiyonluk yolunda avantajli taraf biz olduk !
2-3 dk'lık Kezman'a kim penaltı attırıyor ?Ben sevinişlerine sinir oldum bir art niyet yok orda söylediklerimde.herkes alıntı yapınca iyice suçlu oluyorum.Son dakikada yenilen golden sonra çılgınca sevinç sinirlerimi bozdu o kadar.Ben teşvik primi falan mı dedim.Artık lütfen bu mesaja alıntı yapıp ortamı germeyin.
Alex varken kezman a penaltı attıran kim acaba ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Puan durumuna bakın yahu...
----------------------O------G------B------M------P-------Avrj
1. Fenerbahçe--30----20-----7-------3------67-----+34
2. Galatasaray---30----20-----7-------3------67------+33
(/s)
Kezman'ın o penaltıyı kullanması çok normal bence Kezman sene başından söylemişti penaltıyı sra sıra kullanacaklarına dair hem oyuna yeni girmiş penaltı yaptırmış Kezman'a o penaltıyı kullanma denemezdi
Kuşkusuz bu skora en çok Beşiktaş'lılar üzülecektir. Dışarda oynayan Trabzonlu futbolcular takımlarına hayat verirken , Trabzonspor ise yokları oynuyor. Helal olsun Mehmet Yılmaz'a. Bu sene canla başla oynuyor . Kaptanda o heralde Ankara'da.
Yazıklar Olsun...!
Tebrikler Ankaraspor...!
Cristiano Ronaldo(Pen.) ( 1 - 1 ) 53'
örneğin bu penaltıyı başkasıda atabilirdi. Ama atmadı. Alex ahh. ah..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Futbol bu penaltı kaçacaktır elbette,ama böylesine kritik bir anda kaçması çok kötü oldu.
Haftaya Denizlispor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor
Yazık oldu gerçekten,ama olsun önemli değil.Daha 4 hafta var.Ali Sami Yendeki Ligin finalinde belli olacak herşey !
bu işler şakaya gelmes ya ne doğum günü ne motivesi takımın penaltıcısı kim????? nie kezman atıyorki hakem 4ü 5 oynatmış filan 10 oynatsın atacan penaltını sızlamıycan hakem diye.....helal olsun ankaraya oyundan düşmediler yılmadılar....sonuna kadar haketti ankara bu maçı...berabere biterebildiler ama olsun....başarılar ankara
Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...
Kezman'ın artık bu takımda yeri yok. Bundan sonra olacağınada inanmıyorum.
Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.
Kayseri maçında 90+6 da attık. Bugünde 90+5 de yedik. Hiç hakeme yüklenmicem.
Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!
Tebrikler ANKARASPOR !
Bu uzatma bitikten sonra atılan golden sonra, Etme Bulma Dünyası diye bir söz söylenebilir bizim için
Valla yazık oldu yaa. Sen baskılı oyna, goller kaçır, bide penaltı kaçır. Sora basit bir hata ile golü ye.
Yan hakemlere çok sinir oldum Alakasız ofsayt bayrakları kaldırdılar.
Neyse yaa sağlık olsun. Olur böyle arada takılmalar.
Denizlispor
Galatasaray
Gençlerbirliği
Trabzonspor
Bu maçlardan Galatasaray ve diğer 3 maçın 2sinden 3 puan alsak şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
Serkan noluyoruz yahu.1 maçta berabere kalma ile teknik direktör dahil herkese yolladın.Bence sen son dakikada yenilen golün verdiği sinirle böyle düşünüyorsun.
Ayrıca "Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!" demişsin ama maalesef dediğine gelmiyor olay.Biz hala 4.cüyüz..
So what?
Saike
Fenerbahçe maça iyi başladı. Belki çok pozisyona girmedi ama oyununda bir rahatlık vardı. 1-1'den sonra Fenerbahçe yine pozisyon üretmekte zorlandı. Tam konsantre olamamışlardı gibi geldi çünkü Fenerbahçe yüklenseydi bence bol bol pozisyon bulabilirdi.
Maçın hakemine gelince bana göre Deivid'in şutunu elle kesen bir oyuncu vardı. Penaltı yerine korner verdi. Semih'in karşı karşıya pozisyonunda ofsayt yokken ofsayt verildi Allahtan Semih atamadı. Risp'in pozisyonuna gelince yine bana göre elle oynamadı ve penaltı değildi. Zaten Kezman kaçırdı. Maçın süresi bitmişken hala devam ettirilmesi Fener - Kayseri maçında da hatalıydı burada da hatalıydı.
Bu skor elbette bize yaradı ama ben şuna değineceğim.
Takımımızın maçında bir pozisyon oluyor, hakem bir karar verdikten sonra o pozisyonun tekrarı benim için kabir azabı oluyor. Acaba bir hata var mı? Acaba rakibin pozisyonunu mu yedi. Bıktım vallahi.
Bak güzel kardeşim.Çeyrek finale gelmeler falan gözünüzü boyamış hepinizin. Zico hiç birşey bunu herzaman söylerim şimdide söylüyorum.
BU TAKIM DAUM'un ESERİDİR KARDEŞİM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA GELSİN SÖYLESİN.
4-4-1-1 Daum'un Fener'e monte ettiği sistemdir. Zico'nun sistemi ise ilk geldiğinde gördüğümüz gibi 4-1-2-1-2'dir. Aziz başkanın ve taraftar baskısıyla tek forvete dönmüştür. Ve yaptığı tek iş oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Bugüne kadar sustum artık bende konuşacağım.