büyüdü sivilceleri çıktı abisi.
aman ya futboldan nefret eder oldum.![]()
büyüdü sivilceleri çıktı abisi.
aman ya futboldan nefret eder oldum.![]()
Bende aşktan nefret eder oldum, nefret ettirdiler.
(/s)
kaç yıldır var? ulen daha sen kaç yıllıksın ki sivilcelerin kaç yıllık olsun.![]()
Ah ulen Ankaraspor tüm moralimin içine ettin :@
Sen benim yaşımdayken kaç yıl önce varsaydı benimde o zmn
Hepimiz Ankaralıyız![]()
senin yasında oldugum zamanları hatırlamıyorum canım uzun yıllar geçti (:
Emre abi yürü git ya![]()
Aynen Emre abi bende soğudum futboldan.O yüzden kendimi Football Manager'e verdim.![]()
So what?
Saike
Ben Hem Futbol^dan hemde Football Manager'den soğudum valla..
Selamlar herkese...
Aynen bende Şemsi.Football Manager'da Beşiktaş oldum ki Beşiktaş'ımı oralarda başarılı görebilmek için.Sparta Prag'ın dandik sol kanat oyuncusu yerine yıldızlar almaya çalışıyorum ki başarı gelsin.
Football Manager iyidir yaa
Bu oyunu neredeyse sadece taktik yapmak için oynuyorumBi taktiğim kusursuz işlemeye başlayınca sıkılıyorum
8.0.2 çıktığından beri bi sıkılamadım ama
![]()
Pazar günü elektriksiz geçti yahu, dün gece gitti elektirikler ve akşam geldi. Pazar pazar insana yapılır mu bu?
Neyse iyi oldu, bir türlü okumaya başlayamadığım Diriliş'i okumaya başladım elektrik olmayınca.
İyi akşamlar bu arada...
"YÜCE ATATÜRK"
Herkese İyi akşamlar beyler...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biri bana şu PES'in inceliklerini öğretsin yaa
Tam anlamıyla iyi oynayamıyorum şu oyunuarkadaşlarla oynarken yenilmekten sıkıldım
![]()
Ben PES ustasıyımdır![]()
Hayatımda hiç Pes oynamadım.Ama hatırlıyorum 2-3 sene öncesi internet kafedeyken oynamaya çalıştığım ama tuşlarını bilmediğimden dolayı oynayamadığım bir futbol oyunu vardı.Herhalde o Pes'ti..
So what?
Saike
Şemsi sen baya bi geri de kalmışsın abicim.Hemen öğren Pes'i derim, müptelası olursun.
(/s)
Şemsi seni aşar o oyun![]()
Valla benim pc kaldırmaz Pes'i.Ondan hiç bulaşmıyayım ben.Aydan aya internet kafeye arkadaşlarla gidersek Fifa yetiyor bana.Hem pc de Fm'den başka (futbol) oyunu hem benim bünyem hemde pc nin bünyesi kaldırmaz.
Neyse ben kaçtım.Geç oldu.Yarın okul var.Aygün sana o malum smayldan yolluyom.Anladın sen onu gülüm..
Hepinize iyi geceler..
So what?
Saike
Site acayip hızlanmış ya.Süper olmuş.![]()
Pes'i ögrenmek isteyen gelsin![]()
Kapayalım Kafe'mizi.(:
Aygün işin gücün aç kapaSırf bunun için online oluyosun galiba
![]()
BEyler gün daha yeni başlıyor.nasılsınız
Offf anlamadıgım bir halde gözlerim kamastı....Hadi ahali iyi geceler+tatlı rüyalar