Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mutlu Sona Kim Ulaşacak ?

Voters
175. You may not vote on this poll
  • Galatasaray(DisCo)

55 31.43%
  • Fenerbahçe(Hellbells)

67 38.29%
  • Trabzonspor(thehell61)

16 9.14%
  • Beşiktaş(Alicanfmfan)

37 21.14%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Süper Lig Yanıyor !!![Ortak Kariyer]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Trabzon'Un transfer piyasasını çözemedim.Açıklarsan sevinirim.Takımın paraya mı ihtiyacı vardı ?

9 Milyon Euroluk gelir elde etmişsin.Az da olsa transfer bütçende vardır ancak gelen isimler 3.5 Milyon euro tutmuş.Bence yalnış bir politika izlemişsin.

Aldığın oyunculara gelince kesinlikle hepsini beğendim.Uygun fiyatlara kaliteli isimler gerektiğinde oynayacak isimler almışsın ancak dediğim gibi kulübe fazla para bırakmışsın

Ayrıca Alican tebrik ederim ligde iyi gidiyorsun.Fenerbahçe galibiyeti de güzel olmuş.

abi ben bırakmadım onlar bana vermediki parayı ben sırf para alıp defansa takvıye yapmak için gökdenizi gözden cıkardım dedım paraolur bekir irtegünü felan almayı planlıyodum ama başkan paranın üstüne yattı gelen 9 mlyondan bana 1.250milyon dolar verdı son anda girayı da maaş butcesınden kısıp aldım.adam vermedi anlıcağın parayı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Oyun 8.0.2 de oynanıyorsa Ligin başında Trabzonspor'da transfer bütçesi 4 m euro maaş bütçeside 2 m euro . 9.5 m euroda satılanlardan geldiğine göre 13 m euroluk bir bütçe olması gerekiyor ama 3.5 m euroluk harcama yapılmış. Ayrıca Tolga Seyhan'ın kiralık kontratını iptal edip maaş bütçesine 1 m euroluk bir + katkıda bulunabilirsin.

Aslında bu 3 takıma nazaran Trabzonspor'un daha başarılı olmasını beklerdim. Çünkü Mustafa'nın bir Trabzonspor kariyeri vardı ve Ligde şampiyon olmuş yanlış hatırlamıyorsam Cl'de de Barça'yı yenip kupayı almıştı. Ama bu ortak kariyerde çok kötü başlamış. Transferlerde aynı nerdeyse.

ya ben o zmn daha iyi para ile senın dedıgın gıbı fazla para ile baslayıp defansa takbvıye yapıp baslamıstım ve ilerde yaser değl mehmet yıldız oynuyodu.ben ne kadar atak yaptırsamda o atamıyor.bide su var oyle oyuna baslarken 4 milyon euro falan değildi sende ble ıse burda neden boyle bi fikrim de yok.bakta olan butce 1.50mılyon DOLAR bende az para ıle kmım alırım dıe hesapşadım alabılecagım adamları aldım.kötü gidişatta taktıgımın değişmeside olabılır eskı oyunda oynadığım taktıge gerı donecegım .
    Last edited by Trabzonspor : 14.Nisan.2008 at 10:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri