1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: sadakat nası artar

Default sadakat nası artar

sadakat nası artar lütfen yardım

önemli not:bi başlık vardı biliorm onu bulamadm die sildiiniz başlığı açmıştım

35 kişi online ama kimse bilmiyo mu

Nesil
    2006

kelimenin anlamanı göre klube yararlı saygılı bir kişi olman gerek yada oyuncularına disiplinli davranman gerek tam olarak bilmiyorum kusura bakma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende tam olarak bilmiorum biris alatsın bende merak ediorum

Quote Originally Posted by batu19-07
    kelimenin anlamanı göre klube yararlı saygılı bir kişi olman gerek yada oyuncularına disiplinli davranman gerek tam olarak bilmiyorum kusura bakma...
    ööle olsa 4 olmazdı daa yüksek bişiler olurdu

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bir kulüpte uzun süre kaldın mı sadakat artar diye düşünüyorum...

Tahmin benimki...

Nesil
    2005
    Yer
    34

valla benim hic bi oyunumda 10 nun uzerine cıkmadı bide ornegin bi takıma declare for job derseniz yani orneğin fenerdeyken besiktasa iş teklifi yaparsanız sadakat dusuyo

arkadaşlar sadakat oyuncularınızla ilgili yani onları sürekli başka takımlara önerirseniz suçlarsanız oyuncuları ticari anlayışla çabuk satarsanız notunuz düşüyor. artırmak için bunlardan kaçının ve medyada övücü demeçler verin

valla ben hiç bişi yapmıyom normal menejer gibi duruyorum pro ve sadakat artıyo :d

Quote Originally Posted by alien bold
    arkadaşlar sadakat oyuncularınızla ilgili yani onları sürekli başka takımlara önerirseniz suçlarsanız oyuncuları ticari anlayışla çabuk satarsanız notunuz düşüyor. artırmak için bunlardan kaçının ve medyada övücü demeçler verin
    abi bnde medyaya demeç ver die bişi yok..olsa yapardım önceden

Thumbs up

arkadaşlar sadakatın artması yolları;
    1-O ülkedeki ağır toplara yalakalık edeceksin demeçlerde(capello,ancelotti,ferguson...)
    2-oyuncuların küçük bi takımı farklı yendiyse en üst derecede konuşma yapmayın veya terside olabilir bu loyalty düşürür
    3-Başkandan sürekli bütçe falan istemeyin
    4-Oyuncularınızı başka klüplere çok fazla önerip transfer listesine fazla adam koymayın
    5-Önemli bi noktada şu ki;oyun çok gerçekçi olduğundan gerçek yaşamda takımların sevmedikleri futbolcuları almayın mesela real madrid katalanları ve baskları sevmeyen bi takım oradaki takımlardan futbolcu almayın
    6-Taraftarın hoşlanmayacağı şeylerden kaçının...
    KOLAY GELSİN

saol motaba

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by motaba
    arkadaşlar sadakatın artması yolları;
    1-O ülkedeki ağır toplara yalakalık edeceksin demeçlerde(capello,ancelotti,ferguson...)
    2-oyuncuların küçük bi takımı farklı yendiyse en üst derecede konuşma yapmayın veya terside olabilir bu loyalty düşürür
    3-Başkandan sürekli bütçe falan istemeyin
    4-Oyuncularınızı başka klüplere çok fazla önerip transfer listesine fazla adam koymayın
    5-Önemli bi noktada şu ki;oyun çok gerçekçi olduğundan gerçek yaşamda takımların sevmedikleri futbolcuları almayın mesela real madrid katalanları ve baskları sevmeyen bi takım oradaki takımlardan futbolcu almayın
    6-Taraftarın hoşlanmayacağı şeylerden kaçının...
    KOLAY GELSİN

deniyelim bakalım

motaba sallamış sadakatin onlarla alakası yok yalakalık yaparsan medyan düşer o tamamen medya yönetimiyle ilgili sadakat takımın sevgisini kazanmak taraftarlarınca tapılır duruma gelmek bunun için ilk olarak bir takımın başnda en az 3 senzon kalmalısın ayrıca bir milli takım yönetip başarılı oluyorsan bu sadakatini 2 ye katlıyor...

Quote Originally Posted by alikeles
    motaba sallamış sadakatin onlarla alakası yok yalakalık yaparsan medyan düşer o tamamen medya yönetimiyle ilgili sadakat takımın sevgisini kazanmak taraftarlarınca tapılır duruma gelmek bunun için ilk olarak bir takımın başnda en az 3 senzon kalmalısın ayrıca bir milli takım yönetip başarılı oluyorsan bu sadakatini 2 ye katlıyor...
    dene arkadaşım bütün sezon boyunca büyük patronlara söv bakalım görelim sadakatini

Quote Originally Posted by angelus.mg
    saol motaba
    önemli değil angelus.mg

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o nasıl söz ya. ne demek sallıyor. adam fıstık gibi açıklamış. hiçde sallamıyor. ben bişey ekleyim. oyuncularınızı maçtan sonra övün(maçın adamı olan oyuncunuzu) taraftarlar buna seviniyor, bu sayede artıyor.

bu arada diğer söylediklerin için sağol motaba

önemli değil lake sende sağol

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

arkadasım motoba kendi dusuncelerini yazmıs dediklerini yapıp yapmamak senin elince bende sadakatın onun soyledigi gibi artacagını dusunmuyorum ama en azından saygılı olalım sallamıs yalan soylemiş bunlar çirkin seyler

her zaman klüp çıkarlarını düşüncennnn

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

walla herşeyi yaptım ben sadakatlı dawransam alttan alsam bile bazı şeyleri sadakat yükselmiyo 10 üzerine çıkamadı
    takımdaki yıldızlar sewdikleri insanlar bölümünde en baştayım ama yine tık yok

Quote Originally Posted by LaKe
    o nasıl söz ya. ne demek sallıyor. adam fıstık gibi açıklamış. hiçde sallamıyor. ben bişey ekleyim. oyuncularınızı maçtan sonra övün(maçın adamı olan oyuncunuzu) taraftarlar buna seviniyor, bu sayede artıyor.

bu arada diğer söylediklerin için sağol motaba
    fazla övüncede ii olmuyor ben eskiden denedim keşke denemeseydik böle bi şey geldi ergün gürsoy muyhdu neydi sanırım o dedi hocamız ii tamamda birazcık ufak atıyo gibi bi yorumdu

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Medyayla alakası yok ben de katılıyorum ama diğerlerinde haklı.Sallamış muhabbeti de pek yakışmadı,haberin olsun...

Mesaj Yetkileri