Geçen hafta Fenerbahçe'yi asanlar bu hafta ortalıkta yok. Anelka'nın el faul karışımı attığı 1 gol vardı hala konuşuluyor ama o sezon Burak'ın elle daha da belirgin şekilde attığı golü çoğu kişi unutmuştur bile.

fenerbahçe lehine olunca unutulmuyor, başka yerde olursa unut gitsin. Galatasaray deplasmanda küfür oldu diye sahaları kapandığı için feryad etti, dönelim geçmişe, Manisa'da polis tarafından cop yiyen Fenerbahçe taraftarıydı, ezilen Fenerbahçe taraftarıydı ama maçtan sonra ne oldu? Hem dayak yemiş olduk hem de 1 maç seyircisiz oynadık. Ama o unutuldu gitti.

Dün hakem art niyetliydi demiyorum, tıpkı geçen haftaki hakem gibi. Ama hatalı yönettikleri ortada. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Açıkça bunu herkes biliyor ki Fenerbahçe'ye karşı bir birliktelik var, daha önce örneklerini de gördük bunun. Ha bu bizi rahatsız ediyor mu tabi ki hayır, daha ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor.

Tekrarlıyorum dün hakem bilerek hata yapmadı tıpkı geçen haftaki hakemler gibi, o nedenle daha da boşa tartışıp gerilmeye gerek yok, konuyu kapatıyorum.